Area Manager

Area Manager

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Area Manager i en mycket expansiv geografi? NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Region Middle East är ett av Sveriges mest expansiva områden inom stenmaterialbranschen och NCC Industry har en stark tillväxtambition. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö där du kommer utgöra en viktig kugge för vår gemensamt lyckosamma framtid.

Här är dina nya utmaningar
För bäst möjlighet att tillsammans uppnå framtidens utmaningar är regionen indelad i tre Area Manager-områden. Som Area Manager East har du en viktig roll i att strategiskt och operativt utveckla, forma och driva täktverksamheten i området som är Stockholms- och Uppsala län.

I rollen ingår att:
  • Kontinuerligt bevaka marknaden, leda sälj- och anbudsarbete samt att utveckla enheten mot våra högt satta strategiska mål.
  • Ansvara för löpande rapportering och prognostisering samt säkerställa att enheten når sina ekonomiska mål. Du har även ytterst ansvar för kvalité-, miljö- och arbetsmiljöarbetet.
  • Ansvara för att leda och utveckla personalen i geografin vilket idag är ca 15 tjänstemän och 5 yrkesarbetare.
Som stöd finns ett gediget centralt stabstöd i form av bl.a. Legal, Råvaruförsörjning, Inköp och KMA. Du rapporterar till Region Manager för NCC Industry AB, RM Middle East och ingår i regionens ledningsgrupp där du har en strategiskt viktig roll.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet inom ballastverksamhet, annan industriell verksamhet alternativt bygg- och anläggningsverksamhet.

För att lyckas i tjänsten har du gedigen erfarenhet av att leda personal samt god vana av att arbeta med budget och prognoser samt genomförande av nödvändiga korrigeringar. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande.

Som person är du engagerad, kommunikativ och duktig på att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare är du strukturerad, initiativtagande samt en person som drivs av att leverera resultat.

Som Area Manager för område East ansvarar du för en verksamhet som verkar i en mindre geografi, men som också är en del av NCC koncernen. Därför värdesätts ett strategiskt arbetssätt där företagets stabs- och stödfunktion naturligt är inkluderade och där samverkan med kollegor inom egna och övriga affärsområden står högt på agendan.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i första hand på vårt kontor i Rosersberg, norr om Stockholm. Alternativ placering kan vara i Solna eller Västberga. Tjänsten innebär resor, främst i regionen. B-körkort är ett krav.

Vill du bli en del av vårt team?
Skicka in din ansökan redan idag men senast 13 juni då urvalet behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta Thomas Berggren, Region Manager, thomas.berggren@ncc.se, 070-579 02 48 eller Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.