Arbetsledare/Supervisor till Stonematerial Region Öst

Arbetsledare/Supervisor till Stonematerial Region Öst

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom stenmaterial Region Öst, Stockholms med en drivande Arbetsledare/Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Din roll
Som supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom en täktverksamhet inom ett av platschefsområdena i Stockholm. Du har tekniskt ansvar för produktionens utförande samt arbetsledande ansvar för underställd personal. Till din hjälp har du engagerade yrkesarbetare och underentreprenörer. Ditt arbetsområde blir i och runt Stockholm.

Din erfarenhet och dina egenskaper
Du har lägst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt motsvarande. Du har erfarenhet inom krossverksamhet alternativt bygg- och anläggningsbranschen. Du är en drivande, engagerad och affärsmässig person med kostnadsfokus, som vill leda och skapa resultat tillsammans med oss. Du är noggrann, kommunikativ och relationsinriktad då du ser värdet av att utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer.

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Då tjänsten innebär resor i distriktet är B-körkort är ett krav för tjänsten. Placeringsort är på någon av våra lokala arbetsplatser.

Vi erbjuder
Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö med hög trivsel.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Area Manager Joachim Jansson, telefon 073-068 04 45. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är dock den 15 juli. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 13 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.