Arbetsledare Betong till NCC

Arbetsledare Betong till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare med erfarenhet av betongarbeten, till våra industri- och anläggningsprojekt i Stockholm. Välkommen att utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss!

Din roll
Som Arbetsledare erbjuds du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet innebär delaktighet i olika projekt inom industri, anläggning, betong och träarbeten. I samarbete med platschefen planerar och leder du projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och garanterar att vi håller vad vi lovar. Som Arbetsledare koordinerar, bevakar och styr du produktionens dagliga aktiviteter, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten för ett resurseffektivt arbete. Du hanterar även materialinköp och är en viktig förebild för dina medarbetare i säkerhetsarbetet.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat några år som Arbetsledare och/eller har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet och du strävar alltid efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person är du positiv, ansvarsfull och ordningsam samt brinner för arbetet ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb, ansvarsfull och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Vi ser gärna att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig
På NCC har vi bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i Arbetsledarrollen. I rollen får du möjlighet till en stor variation av projekt eftersom regionen arbetar med allt från mindre till större betongentreprenader. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 24e november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef Hans Qvarnström tel. 0705 - 51 66 25, eller ansvarig HR Hanna Liedberg 0790 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.