Anbudsingenjör till NCC

Anbudsingenjör till NCC

Nu söker vi en Anbudsingenjör till oss på NCC Infrastructure i Stockholm.

Vi har fått följa med på en kafferast med kalkylgruppen där de diskuterar varför kalkyler och anbud är det roligaste som finns. När de får frågan om vad som är roligast i jobbet svarar de:
”Det är ett väldigt varierande jobb med både stora, små projekt och arbete med bland annat juridik, analyser, ekonomi, mätning och kalkyler. Vi får även vara kreativa och komma med smarta lösningar gällande hur vi kan ta oss an problem som uppstår i våra projekt. På NCC har vi även ett flexibelt arbete och det finns stor möjlighet att lära av varandra eftersom det finns mycket erfarenhet i gruppen. Här finns det möjlighet att klura både enskilt och i grupp.

Några lyfter även kontakten med produktion som det bästa med jobbet. ”Det bästa är att få lösa problem tillsammans med andra och när resultatet stämmer med kalkylen. Genom kalkylarbetet får vi ett stort nätverk inom och utanför organisationen med många kontakter inom produktion samt konsulter och UE.”

Och visst finns det vinnarinstinkt hos kalkylgruppen. På frågan om vad de triggas ni svarar de: ”Vi vill vinna anbud och se resultat! Många är tävlingsmänniskor här och triggas av att vinna ett projekt. Det är roligt att få vara startmotorn till många uppdrag och att få ihop alla komplexa handlingar i utsatt tid.”

Vilka projekt har varit extra roliga att medverka i? ”Det är roligt med samverkansprojekt där vi nyttjar hela NCC:s breda kompetens, samarbetar med kunden och får bidra till samhällsnyttan. Stora infrastrukturprojekt är såklart spännande med hänsyn till komplexiteten, medan mindre också har sin charm, framförallt när vi kan visa ett bra resultat i slutändan!”


Din profil:
Vi nu söker dig som har erfarenhet från arbete i olika former av anläggningsprojekt med inriktning på betongkonstruktioner, gärna inom kalkyl. Vi vill även komma i kontakt med dig som arbetar som exempelvis Platschef eller Arbetsledare och vill utvecklas inom kalkyl. Utbildning från universitet eller högskola är meriterande men inte ett krav.

Din ansökan: Vill du vara med och utveckla Stockholms infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 15e januari 2020. Om du inte har CV & Personligt brev tillgängligt kan du registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten tveka inte att ta kontakt med Gruppchef Ylva Alfredsson tel. 0706-40 29 12, eller ansvarig HR Hanna Liedberg tel. 0790-72 78 12.

Sökord: Kalkylingenjör, Anbudsledare, Kalkylator, Kalkylspecialist, Anbudsingenjör, Senior Estimator


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.