Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Nu söker vi en Löneekonom till NCC! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i juni och som pågår till och med juni 2020. För rätt person finns det en stor möjlighet till anställning direkt hos NCC, sitter i fina lokaler i Solna.

Ditt uppdrag

I den roliga och viktiga rollen som Löneekonom hos NCC kommer du att hantera allt som händer efter att löneadministratörerna och lönespecialisterna har utfört sitt arbete. Du kommer tillhöra ett stort och härligt team med kompetenta kollegor som arbetar tillsammans för att säkerställa rätt lön och löneredovisning!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Månatliga och kvartalsleverans av AGI-avstämningar
  • Se över lönerelaterade konton för avstämning
  • Säkerställa bokföringskontroller i samband med lönekörning samt kvalitetssäkra
  • Hantera skattefrågor kring mobilitet, övriga skattefrågor och internkontroll.
I rollen ingår att ha ett brett samarbete både inom HR-services, ekonomiavdelning samt med controllerverksamhet inom NCC. Systemet du kommer att arbeta i är HRM Softwares och även i ärendehanteringssystemet, Service Now, för att kommunicera med chefer och medarbetare i verksamheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet ifrån lön eller ekonomi. Du strukturerar upp ditt eget arbete och är noggrann i ditt arbetssätt. Du gillar att komma med idéer som bidrar till att förenkla och förbättra processer. För dig är det inga konstigheter att ta egna initiativ och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. I den här rollen är det bra att du är kommunikativ på svenska i skrift och tal då du kommer att ha flera kontaktytor inom organisationen samt supportera i lönefrågor till chefer och medarbetare. För att trivas i denna roll måste du gilla att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk organisation. Du är systemvan, är inte rädd för att prova på nya system och lär dig snabbt!

Om ncc

HR:s övergripande uppdrag är att stödja och utveckla affärsverksamheten i HR-frågor och att driva NCC:s personalstrategi som en viktig del i vår företagsstrategi. HRS är NCCs shared service som levererar tjänster inom HR och lön för samtliga bolag. Vi ska vara en partner för både chefer och medarbetare med värdeskapande och effektiva tjänster och högt förtroende.

Vi arbetar i en nordisk organisation med ett 80-tal medarbetare inom flera supportfunktioner. Vår HRS-strategi har tre byggstenar - att fokusera på våra användares behov, att ständigt förbättra våra tjänster, och att stötta våra medarbetare i att utvecklas hos oss och i NCC.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johan Fernström och Ulrica Thero.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2019 (1 dag kvar)