Ekonomistudent till danska teamet hos framgångsrikt byggföretag sökes!

Ekonomistudent till danska teamet hos framgångsrikt byggföretag sökes!

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du jobba tillsammans i ett team och ta hand om främst fakturahantering och 1st line support för över telefon och mail. Allt eftersom kommer du att få ta mer ansvar och hantera mer komplexa ärenden och hoppa in där det behövs. Du förväntas kunna arbeta 16 timmar i veckan, heldagar eller halvdagar. Under mer intensiva perioder kommer det finnas möjlighet att få arbeta ännu mer. Under sommaren kommer det finnas möjlighet att jobba heltid 10 veckor och även under övriga lov kommer det finnas möjlighet till heltidsarbete.

Din profil

Vi söker dig som pluggar ekonomi på eftergymnasial nivå och söker ett givande extrajobb för att få praktisk erfarenhet. Som person är du serviceminded, social och trivs med att arbeta i team. Vi förväntar oss även att du är flexibel och trivs i en bred och varierande roll. Eftersom uppdraget förväntas pågå i 2 år så är det ett krav att du har minst 2 år kvar av dina studier. Du kommer att arbeta med 1st line support mot kunder på den danska sidan och det är därför även ett krav att du har mycket god förståelse för det danska språket. Du behöver inte vara dansktalande men du behöver göra dig förstådd och ha god förståelse i muntlig och skriftlig form.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund som är ett välkänt företag inom bygg- och industribranschen söker vi nu en dansktalande ekonomiassistent med minst två år kvar av sina studier! Under sommaren finns det möjlighet till att jobba heltid 10 veckor och under terminerna förväntas du arbeta 16 timmar i veckan. Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd av oss på Studentwork och arbetar ute på företaget. Uppdraget förväntas pågå i 2 år. Pluggar du ekonomi och vill skaffa sig praktiskt erfarenhet av ekonomiarbete på ett attraktivt företag? Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!