Din roll
Som Operatör innebär det att du arbetar som anställd konsult på N4 för att bli inhyrd på uppdrag till kund i Södertälje och
Stockholm.

Du är en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar löpande dina arbetsmoment. Operatörer sköter driften av maskiner/anläggningar. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta i skift. Rapportering och dokumentering är en stor del av arbetet därav är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.

Kravprofil
 • Meriterande är gymnasieutbildning
 • Minst två års sammanhängande arbetslivserfarenhet, gärna inom produktion eller industri
 • Kundfokuserad samt ha en godcsamarbetsförmåga och social kompetens
 • Flytande kunskaper i tal,cskrift och läsförståelse i det svenska språket
 • Mediterande är erfarenhet av GMP och LEAN
Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

Varför ska du välja N4

N4 är en arbetsgivare med personlig kontakt och nära samarbete mellan medarbetare och chefer. Vi står för medarbetarskap genom våra värdergrunder:

 • Kundfokus (Kvalitet)
  Kvalitet för oss är att inte slösa med kundens resurser
 • Resurs- och flödeseffektivitet
  Alla medarbetare har två arbetsuppgifter, utföra och utveckla sin arbetsuppgift
 • Engagerade medarbetare (Resultat)
  Resultat får vi genom att fokusera på utveckling av medarbetare och arbetssätt
Genom engagemang och lyhördhet hjälper vi medarbetare att växa och utvecklas genom att utbilda och höja kompetensen på befintliga medarbetare och rekrytera nya medarbetare. En medarbetare hos oss är en förebild och tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och nära samarbete. Tillsammans gör vi skillnad!

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://n4.nu/jobba-har/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

N4 levererar kostnadseffektiv support samt drift och underhåll på system och utrustningar inom forskning- och tillverkningsindustrin.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll och har specialkompetens inom bland annat service och underhåll, projektledning, design och konstruktion, process och automation samt tekniska system.

N4 finns på sex orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi är professionella och har en passion för kvalitet. Vi levererar det vi lovar och tänker totalkvalitet i allt vi levererar.