Redovisningskonsult till Nascent Strategy Accounting

Redovisningskonsult till Nascent Strategy Accounting

Är du en dedikerad redovisningskonsult som ser fram emot en ljus framtid i ett starkt företag, där du får utvecklas och lära dig allt och lite till så är det här din stora chans.

Till Nascent Strategy Accounting som är en redovisningsbyrå belägen på Norrlandsgatan i city, med starkt ägande, kompetent ledning och en enorm tillväxtpotential söker vi nu en redovisningskonsult/redovisningsekonom för en varaktig anställning.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där vi ser att din utveckling går hand i hand med företagets framgång och vi är måna om att våra anställda ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Vi sätter hälsa och träning i stort fokus och tränar 3 gånger i veckan på arbetstid, samtidigt som vi är dedikerade vårt arbete och utmanar oss med spännande uppdrag och presterar högt på jobbet. Bland våra kunder finns många väldigt namnkunniga och spännande bolag i varierande storlek och vi är ett av få bolag som idag har kunskap om och kan redovisa kryptovalutor.

Mer om rollen

Vi är idag ett engagerat team på 8 personer med varierande erfarenhet från både redovisning och revision. Som redovisningskonsult kommer din roll i huvudsak vara att ansvara för våra kunders redovisning, bokslut och årsredovisning. Våra kunder är företag i storleken 1-100 anställda och de flesta redovisar enligt K2. Även K3 kan förekomma.

Hos oss har vi en tydlig utvecklingstrappa där vår målsättning är att du som redovisningskonsult ska ha möjlighet att utvecklas med tiden och ta fler avancerade arbetsuppgifter och ansvarsområden. Hos oss finns inga begränsningar i vad du kan lära dig och utmanas inom då våra kunder lever i en dynamisk värld med mycket förändringar. Det kan rör sig om allt från Due Diligences till kryptovalutor, rådgivning till företag och att leda ditt eget team i något uppdrag eller kanske gå in i ett interimsuppdrag en period? Vi kommer att gå in i olika projekt över tiden och aktivt arbeta med regelverk, systemfrågor mm. Hos oss blir du en viktig del på vår resa mot tillväxt.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat några år på redovisningsbyrå. Du talar och skriver flytande svenska och mycket god engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta dig som verkligen brinner för redovisning, samarbete i team och har ett härligt driv.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, erika.klatzkow@valegro.se, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på Sök denna tjänst för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan med cv och personligt brev. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.


Redovisningsekonom Redovisningskonsult Accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nascent Strategy Accounting AB (NS Accounting) grundades 2018 av Farideh Wallqvist och Erik Gozzi och ingår i Nascent-koncernen med Nascent Invest som moderbolag. NS Accounting är en digitaliserad redovisningsbyrå som värdesätter den personliga relationen. Med vår erfarenhet från både traditionell redovisning, revision från Big4, samt startups är vi den bästa partnern för snabbväxande bolag. Vi arbetar fullt ut med digitaliserade och automatiserade system vilket möjliggör att vi hela tiden kan ge våra kunder en korrekt uppdaterad redovisning i realtid. Detta gör att vi kan använda redovisningen strategiskt för framtida beslutsfattande. NS Accounting är dessutom en av få redovisningsbyråer som sedan en tid tillbaka arbetar med redovisning av kryptovalutor och ser en växande tjänst i detta.
Vår vision är att med fokus på kvalitet, effektivitet och rätt kompetens inom ekonomi, ge våra kunder de bästa förutsättningarna att fatta strategiska och affärsmässiga beslut.
För att våra kunder ska uppleva den bästa service från oss så fokuserar vi på att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna till att utföra ett kvalificerat arbete mot våra kunder.
Vi vet att personlig utveckling, fysisk träning och mental återhämtning är viktiga parametrar för att skapa nöjda medarbetare och således nöjda kunder.

NS Accounting sitter i mycket fina, stora och moderna lokaler på Norrlandsgatan i city.