Arbetsledare som brinner för att skapa trivsamma hotellmiljöer!

Arbetsledare som brinner för att skapa trivsamma hotellmiljöer!

Vi söker en arbetsledare till en av våra hotellkunder i centrala Stockholm.

Är du en person som är omtänksam mot dina kunder och kolleger, är du nyfiken, engagerar du dig i ditt arbete och i att utveckla dig och ditt team samt jobbar du mot att leverera den bästa möjliga kvalitet? Om du svarade ja på dessa frågor är du personen vi söker och du skall söka tjänsten som arbetsledare på N-Clean AB.

Du som person är passionerad, proffsig och uthållig. Du älskar människor och du är självständig, drivande och social. Du har ett genuint intresse för gästen, driften, dina medarbetare och kunden. Du är van att arbeta snabbt och flexibelt, med tighta deadlines. Du är en idérik problemlösare som också har analytisk förmåga. Vi ser att du är en person med erfarenhet av att leda en mellan till stor grupp medarbetare och att du har lätt att kommunicera med personer som inte har svenska som modersmål.

I dina uppgifter ingår att genom avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för alla våra gäster, i ett rent och välstädat hotell med det lilla extra. Du deltar i driften större delen av dagen och utför alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal. Helgarbete och skifttider förekommer. Du arbetar aktivt med målstyrning och prognoser – intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för din avdelning. Alla i avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet. Du har personalansvaret för din avdelning, vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning, utvecklingssamtal och löneredovisning. Nyrekryteringar inom din avdelning förekommer.

Du ansvarar även för att löpande följa upp gästnöjdheten och ha möten med kunden. Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi lägger vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor med målet att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas med vår ambition att ge gästen en fulländad upplevelse och lite till.

Du rapporterar till Regionchefen.
Mer info
Email Mejla N-Clean AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nclean.se
Sista ansökningsdag 11 maj (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

N-Clean har i över 30 år framgångsrikt levererat sitt unika städkoncept till framförallt hotellbranschen och allt började i Finland! Vår fullservice städtjänst hjälper hotell, stora som små, att strukturera och organisera sin Housekeeping avdelning. I dag har vi över 100 hotellkunder i Sverige och Finland och 2018 städade vi ca 1,8 miljoner hotellrum. Vi tror på partnerskap och ett aktivt samarbete för att skapa de bästa förutsättningarna och de bästa resultaten. Vår devis är att; Vår personal är er personal, ert hotell är vårt hotell. Vi utgår alltid ifrån hotellets behov och skräddarsyr arbetet enligt deras specifika strategier och förutsättningar. Vi kan snabbt justera verksamheten – vi vet att flexibilitet är avgörande för hotellens verksamhet. Vårt helhetskoncept innebär en ekonomisk, miljövänlig och säker städlösning för våra kunder. Vi leds och inspireras dagligen från våra kärnvärden: Omtanke, Nyfikenhet, Engagemang och Kvalitet.

Fresh and clean is wellbeing!