Regionchef till Myrorna i Stockholm

Regionchef till Myrorna i Stockholm

Är du en erfaren ledare inom retail som brinner för den cirkulära ekonomin? Sök rollen som regionchef på Myrorna i Stockholm!

Som regionchef på Myrorna driver och utvecklar du Myrornas butiker, som är en helt avgörande del av verksamheten. Genom dina underställda butikschefer ute i landet, ansvarar du för det affärsmässiga resultatet av Myrornas verksamhet i en bred och varierad roll, där ingen dag är den andra lik. Om du lockas av att få kombinera din förmåga att utveckla verksamheten genom människor, i en organisation där mycket fortfarande är ogjort, och samtidigt bidra till en hållbar framtid, kan detta vara rollen för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer representera ett starkt & etablerat varumärke i en försäljningsorienterad och entreprenöriell roll. Du kommer få chansen att påverka både strategiskt och operativt i en växande bransch där din personlighet och ditt ledarskap blir centrala för att nå framgång.

Myrorna är en professionell och värderingsstyrd ideell organisation med tydliga vinstmål och nyckeltal.
Ansvar, mod och mångfald genomsyrar organisationen i alla led och du kommer både stötta och inspirera dina medarbetare liksom själv få ta del av den energi och vilja att göra gott som finns i organisationen.

Dina arbetsuppgifter

Som regionchef på Myrorna ansvarar du för ca 15 butiker runt om i Sverige och har det övergripande ansvaret inklusive fullt budgetansvar, för ditt område. Du ansvarar för att säkerställa och driva försäljningen ute i butikerna, tillsammans med dina butikschefer. Du ansvarar även för försäljningsbudget och resultat inom ditt försäljningsområde liksom har det övergripande personal- och driftsansvaret. Du ingår i ledningsgruppen för försäljning och varuförsörjning där du aktivt tillsammans med andra funktioner internt bidrar till Myrornas utveckling framåt vad gäller kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Personalansvar för underställda butikschefer, leder och stöttar i frågor gällande t.ex. anställning, lönesättning, medarbetar- och utvecklingssamtal, samt vidtar nödvändiga åtgärder för att säkerställa utveckling framåt.
  • Ansvar för butiksdriften, d.v.s att budget, nyckeltal och resultat uppnås samt att fastställda rutiner och riktlinjer efterföljs.
  • Säkerställa att den operativa driften i butikerna genomförs på ett likvärdigt sätt enligt Myrornas policys & regler samt att en god arbetsmiljö uppnås genom efterlevnad av arbetsmiljölagar & kollektivavtal. Likaså att säkerställa en hög servicegrad & kundnöjdhet.
  • Sammankalla & driva butikschefsmöten.
  • Löpande identifiera, utveckla och standardisera arbetssätt och processer för butikerna och samarbetet med övriga delar av organisationen.
Värt att veta

Som regionchef rapporterar du till försäljnings- och varuförsörjningschefen och du ingår i ledningsgruppen för försäljning och varuförsörjning. Du har ett nära samarbete med din kollega som är områdeschef för de övriga butikerna i landet. I tjänsten ingår resor då du löpande besöker dina butiker.
Myrorna flyttar både huvudkontor och tidigare lokala varuförsörjningsenheter till gemensamma nya fräscha lokaler i Botkyrka under november/december 2022. Nya lokaler och närhet till en större del av verksamheten, ger de bästa förutsättningarna och möjligheterna för dig att vara med och forma verksamheten framåt för att utveckla Myrornas butiker till nästa nivå!

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats och börjar med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men för att vara aktuell för denna roll ser vi också att du:
  • har aktuell erfarenhet från en liknande roll inom retail med goda resultat
  • har goda ledarskapserfarenheter och ett par års erfarenhet av att leda genom ledare (t.ex. butikschefer) och gärna med kollektivavtalsansluten personal inom retail. Du gillar att kombinera ledarskapet med kontinuerliga verksamhetsförbättringar och känner dig trygg i din ledarroll.
  • är en duktig förändringsledare. Du är en god kommunikatör som har drivit förändring för att säkerställa en motiverande och effektiv arbetsplats samt utvecklat ditt område med gott samarbete både internt och externt.
  • har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med erfarenhet av personalintensiv verksamhet där det ingått affärsansvar.
  • har mycket god ekonomisk förståelse och analytisk förmåga.
Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ, kreativ och affärsmässig utan att ge avkall på din ödmjukhet och flexibilitet. Du är strukturerad med god planeringsförmåga och motiveras av problemlösning i en föränderlig miljö. Du är modig och vågar testa nya vägar och ditt hjärta klappar lite extra för den cirkulära ekonomin.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Email Mejla Cilla Lennér
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/