Serviceinriktad showroom säljare till spännande inredningsföretag!

Serviceinriktad showroom säljare till spännande inredningsföretag!

Vill du arbeta på ett händelserikt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi dig med ett stort engagemang som brinner för god kundservice och som vill arbeta med showroom försäljning!

I rollen som showroom säljare erbjuder du företagets kunder en högklassig service. Arbetsuppgifterna innefattar kundkontakt och försäljning mot kunder, ansvar över showroom samt ytterligare uppgifter som tillhör showroom arbetet. Rollen innebär även administrativt arbete där du förväntas stötta upp medarbetarna i ditt team.
Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att arbeta på My Windows showroom på Karlavägen i centrala Stockholm.
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Slutförd gymnasieutbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning är starkt meriterande
  • Erfarenhet av kundservice (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska.
  • Tillgänglig för start omgående
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv och glad med en hög servicegrad mot kunder. Du är inte rädd för att ta kontakt med människor och är ordningsam med en stor ansvarskänsla. Då det under vissa perioder är högt tempo i showroomet ser vi att du har en vana för stress och trivs du med att ha många bollar i luften. Självklart är det viktigt att du utstrålar en stor passion för företagets produkter. Vidare kommer stor vikt läggas vid din personlighet och utstrålning.
Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till
jobb@mywindow.se

Märk mailet med "Ansökan showroom säljare"
Mer info
Email Mejla My Window
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mywindow.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

My Window är en av de ledande aktörerna inom fönsterinredning i Stockholm och ingår i ett internationellt nätverk som finns representerat i ett tiotal länder. Verksamheten startades redan 1984 under namnet PersiennGruppen men är idag inte längre enbart ett persiennföretag utan arbetar med ett brett koncept som omfattar all inredning för fönster – och mer därtill.
My Window finns idag i Stockholm och Göteborg och arbetar för att leverera fönsterinredning av hög kvalitet. Företaget drivs av att ständigt skapa snygg design kombinerat med god erfarenhet för att förverkliga kundens visioner. Utveckling är något som är centralt på My Window och för den som visar framfötterna finns goda möjligheter till att klättra vidare inom företaget.