IT-specialist till spännande bolag sökes!

IT-specialist till spännande bolag sökes!

Dina arbetsuppgifter

För vår kund Musti söker vi en IT-specialist som kan komma in och ta ett stort ansvar och sätta sig in i en nyckelposition i företaget. I rollen som IT-specialist kommer du in i en support-roll där du stöttar personalen på kontoret och ute i butikerna med IT-relaterade frågor. Du kommer ha många kontaktytor digitalt men också på plats ute i butikerna.

Som IT-specialist kommer sina främsta arbetsuppgifter vara att:
  • Supporta personalen i IT-relaterade frågor
  • Felsöka och jobba proaktivt för att hitta lösningar.
  • Underhålla hård- och mjukvarusystemet i butikerna.
Din profil

Vi söker dig som älskar IT och vill arbeta i en stöttande roll med mycket ansvar. Vidare söker vi en självständig person med god kommunikativ förmåga och ett intresse för att hjälpa andra.

För att passa i denna roll söker vid dig som har:
  • En god förståelse och ett genuint intresse för IT
  • God kunskap för nätverk inkluderat routrar, switchar, branväggar och WLANs.
  • En förståelse för IT-infrastruktur och säkerhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
I tjänsten kommer resor tillkomma.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil meriterande. Har du tidigare arbetat med IT-support är det meriterande. Även tidigare arbete i LS NAV ses som meriterande.

Vi erbjuder en varierande tjänst och en attraktiv arbetsplats med ett högt tempo. Vi tillämpar ett löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Musti Group är den ledande djurförsörjningsgruppen i Norden och den fjärde största i Europa. Vårt främsta mål är att stödja och skydda det ljuva vardagslivet hos husdjursälskare världen över.
I Sverige har man varumärkena Arken Zoo och Djurmagazinet.