Account manager till Music in Brands

Account manager till Music in Brands

Har du gått in i en butik som spelar musik som känns spot on för varumärket? Har du gått på AW där musiken i början av kvällen är peppande men i bakgrunden så att du och vännerna kan föra ett samtal, för att senare övergå till nära nattklubbsvibe? Det är ingen slump! Musik framkallar känslor. Musik ger energi och glädje, får oss att minnas, lugnar oss eller peppar – ja, listan kan göras lång. På Music in Brands gör vi skräddarsydda musikprofiler för butiker, hotell, restauranger och andra offentliga ytor i syfte att stärka upplevelsen mellan varumärke, produkt och kund. Vill du vara med oss i resan på att utveckla musikprofilering som marknadsföringsverktyg och för att göra skillnad? Vi söker just nu en Account Manager till vårt kontor på Södermalm i Stockholm!

Din roll
I rollen som Account Manager hos Music in Brands arbetar du med att etablera nya affärsmöjligheter genom nykunds bearbetning. Du säljer våra musiklösningar som är en naturlig förlängning av vår kunds varumärke. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för hela säljprocessen från prospektering, leads-bearbetning, boka möten och träffa kund. Även om du driver dina processer på egen hand tror vi nyckeln till en ökad kundstock är att ha ett nära samarbete med kollegor som har mångårig erfarenhet och kunskap inom branschen.

Rollen är ny hos oss och du får därmed vara med och bygga upp den. Vidare innebär rollen stor frihet under ansvar och du rapporterar till VD:n.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll som Account Manager med längre säljcykler och som trivs med att ta stort eget ansvar. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom försäljning från radiobranschen, musikbranschen, eller god förståelse och ett gediget intresse för både sälj och musik.

Som person är du målmedveten och har hög motivation till att prestera goda resultat. Då du har mycket kontakt med personer på olika nivåer hos potentiella kunder är det viktigt för oss att du är kommunikativ och relationsbyggande. Du är orädd inför utmaningen att hitta beslutsfattande person, och ger inte upp i första taget. Vi är ett litet team och jobbar nära varandra vilket gör att vi sätter stort värde på att dynamiken och personkemin fungerar och att alla tillför en god stämning.

Din ansökan
Låter detta som nästa steg för dig? Ansök senast 22a december 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig Maria Sjöman, tel. 0727 47 42 42.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Music in Brands
Vi startade 2008 men vår bakgrund inom musik sträcker sig långt bak i tiden och inom vårt team samlar vi en bred och lång erfarenhet från musikbranschen. Vår affärsidé är göra skräddarsydda musikprofiler för butiker, hotell, restauranger och andra publika ytor med syftet att stärka upplevelsen mellan varumärke, produkt och kund. Vi har huvudkontor i Stockholm med streamar musik till flera länder i Europa. Läs mer om oss här https://www.musicinbrands.se/
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.musicinbrands.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (6 dagar kvar)