Munters söker en elkonstruktör!

Munters söker en elkonstruktör!

Har du erfarenhet av att arbeta med elkonstruktion inom lågspänning? Vill du ha den där familjära känslan på arbetsplatsen samtidigt som du lockas av möjligheterna inom ett stort internationellt företag? Då kan det vara dig vi söker när Munters nu rekryterar en elkonstruktör till sitt team inom R&D!

Dina arbetsuppgifter

Som elkonstruktör arbetar du inom AirTechs R&D-avdelning där du tillsammans med kollegorna i teamet utvecklar och designar elsystem i både nya och befintliga produkter. I det arbetet innefattas även att bygga och testa prototyper. Produktportföljen är bred och säljs världen över vilket ställer krav på att standardisera och automatisera. I rollen får du möjligheten att ha ett nära samarbete med kollegor inom andra team och andra länder. Du stöttar dina kollegor samt har koll på de regler som finns då du förväntas leverera underlag med information om de krav som finns till produktion och fabriker.

Din profil

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att konstruera elskåp inom ett maskinproducerande företag och du uppskattar att arbeta praktiskt med maskiner och elsystem. Du är en noggrann person med ett öga för detaljer som gillar att arbeta tillsammans med andra. Du är även pedagogisk och har en god kommunikationsförmåga. För den här rollen krävs att du kan kommunicera flytande på engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig som har:
  • Flerårig arbetslivserfarenhet inom konstruktion av elskåp och system till maskiner
  • Kunskap inom gällande lagar och direktiv (exempelvis MD, LVD och UL)
  • En ingenjörsexamen med inriktning inom el
  • Ett intresse av att bygga prototyper
Rollen innefattar även arbete i Eplans plattform och vi ser det därför som meriterande om du har kunskaper i Eplan. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av att programmera i Visual Basic.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Munters med Skill. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jonsson på 08- 120 971 71 alt. kajsa.jonsson@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare.

Inom företaget finns de två affärsområdena FoodTech och AirTech. I den här rollen blir du en del av AirTech som är globalt ledande inom energieffektiv luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer. Vi erbjuder klimatlösningar för verksamhetskritiska processer som kräver exakt kontroll av fukt och temperatur, med energieffektivitet och hållbara klimatsystem i fokus.

På kontoret i Kista arbetar 120 personer och när du kliver in i genom dörrarna möts du av nyrenoverade lokaler, skräddarsydda efter företagets behov. Öppna kontorslandskap och mötesrum kombineras med sociala ytor, möjligheten att spela en omgång pingis eller sitta och umgås på den härliga takterassen. I anslutning till kontoret, några trappor ner, finns även vårt nya laboratorium. Här i Kista arbetar du tillsammans med kollegorna i en familjär företagskultur som ofta associeras med mindre bolag, samtidigt som du erbjuds det stora företagets möjligheter!