HR Manager till Munters

Om jobbet

Brinner du för HR-processer och vill arbeta i en bred och ansvarsfylld roll på ett internationellt och expansivt företag som värdesätter sina anställda? Sök då tjänsten som HR Manager till Munters! Som ledande aktörer inom energieffektiva lösningar för luftbehandling har vår samhällsfunktion aldrig varit viktigare och vi vill fortsätta ligga i framkant när det kommer till klimatsmarta lösningar. Vi söker en HR Manager som vill vara med på vår framtida resa och ta HR-arbetet till nästa nivå!

Din roll
Som HR Manager hos oss arbetar du med ett brett HR-perspektiv på strategisk och operativ nivå, med hemmabas på Munters svenska huvudkontor i Kista. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-kollegorna i vår produktionsenhet i Tobo, i norra Uppland. Lokalt i Kista är du den som planerar och genomför processer som i sin tur initieras i samarbete med vårt globala HR-team. Du har därmed en viktig roll i arbetet med att utveckla kompletterande lokala policys, processer och rutiner inom HR och du ansvarar även för att dessa kommuniceras ut till organisationens anställda.

Dina arbetsuppgifter utgörs vidare av arbetsmiljöfrågor, mångfald och inkluderingsarbete samt kompetensutveckling. En annan viktig del i rollen som HR Manager är att coacha och stödja chefer i personalfrågor, rekryteringsprocesser, arbetsrätts- och avtalsfrågor samt övriga HR-relaterade frågor.

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Kista Science Tower.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom personal, ekonomi eller likande med ett par års erfarenhet av brett, kvalificerat och självständigt HR-arbete. Du är även van vid att arbeta i en konsultativ HR-roll. Då Munters är en internationell organisation med engelska som koncernspråk, talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är öppen, lyhörd och kommunikativ. Som person är du även ansvarstagande och en god relationsbyggare. Ditt arbetssätt kännetecknas av en hög integritet, tydlig struktur och en stark drivkraft att utveckla både människor och processer. Likväl som du uppskattar att samarbeta med andra, trivs du med ett självständigt arbete med stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för oss är det självklart att du ställer upp på och agerar i enlighet med våra värderingar,
”Laganda”, ”Passion för resultat”, ”Det finns alltid ett bättre sätt” och ”Hållbart värdeskapande”.

Din ansökan
Vill du vara på Munters spännande resa för att skapa det perfekta klimatet för våra kunder - och medarbetare?

Ansök redan idag, dock senast den 9 juli 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Anna Fredrikson, tel. 073 44 527 44 eller Anna de Verdier, tel. 070 33 664 56.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Fredriksson, 073 44 527 44

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 aug

Om företaget

Munters Group AB är en globalt ledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling baserat på expertis inom tekniker för fukt- och klimatkontroll. Tillverkning och försäljning sker genom egna bolag i fler än 30 länder. Munters Group AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm, och har runt 3000 anställda och en omsättning på cirka 5 miljarder SEK.

För ytterligare information om Munters, besök gärna www.munters.com.