Embedded Software Developer till Munters!

Embedded Software Developer till Munters!

Har du erfarenhet av att utveckla inbyggda system på ett produktbolag? Vill du arbeta inom R&D på ett banbrytande bolag som finns världen över? Vi på Munters söker nu fler Embedded Software Developers!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu fler Embedded Software Developers då vi utvecklar och utökar vår verksamhet inom R&D. Inom teamet ansvarar ni för utvecklingen av styrsystemen i våra klimatlösningar vilket innebär att arbeta med styrning av motorer, värmare, kylare och olika sensorer. Styrsystemen kan kopplas upp mot andra system via ethernet, WiFi, BLE, industriella kommunikationsprotokoll samt ett eget internt mesh-nätverk. Som utvecklare fokuserar du främst på nyutveckling, vidareutveckling och arbetar med allt ifrån drivrutiner och kommunikation till UI. Det är en bred roll men har du intresse av att framåt specialisera dig inom något finns mycket goda möjligheter även för det, här är det erfarenhet och nyfikenhet som styr! Inom Munters arbetar vi nu mot visionen att erbjuda uppkopplade lösningar för samtliga produkter globalt vilket gör att det även kan finnas utrymme i denna roll att rikta in sig mer på IoT. Inom teamet har du ett nära samarbete med de andra utvecklarna samt med automationsingenjörer och testingenjörer.

Din profil

För den här rollen söker vi dig som har bred erfarenhet inom inbyggda system då vi gärna ser att du arbetat med mjukvaruutveckling inom flertalet olika produkter. Du är en ansvarstagande person med god förmåga att strukturera och driva ditt eget arbete.

Vi söker dig som har:
  • En universitetsexamen inom relevant område, exempelvis datavetenskap, mekatronik eller elektronik
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling i C/C++/C#
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift
Vidare ser vi det som mycket meriterande om du har erfarenhet av test, kunskap inom sensorer för luftkvalitet samt om du har erfarenhet av uppkopplade maskiner eller produkter.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Munters med Skill. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jonsson på 08- 120 971 71 alt. kajsa.jonsson@skill.se.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Jonsson
Telefon 08 120 971 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare.

Inom företaget finns de två affärsområdena FoodTech och AirTech. I den här rollen blir du en del av AirTech som är globalt ledande inom energieffektiv luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer. Vi erbjuder klimatlösningar för verksamhetskritiska processer som kräver exakt kontroll av fukt och temperatur, med energieffektivitet och hållbara klimatsystem i fokus.

På kontoret i Kista arbetar 120 personer och när du kliver in i genom dörrarna möts du av nyrenoverade lokaler, skräddarsydda efter företagets behov. Öppna kontorslandskap och mötesrum kombineras med sociala ytor, möjligheten att spela en omgång pingis eller sitta och umgås på den härliga takterassen. I anslutning till kontoret, några trappor ner, finns även vårt nya laboratorium. Här i Kista arbetar du tillsammans med kollegorna i en familjär företagskultur som ofta associeras med mindre bolag, samtidigt som du erbjuds det stora företagets möjligheter!