Arbeta för ett bättre klimat som Elkonstruktör!

Arbeta för ett bättre klimat som Elkonstruktör!

Munters är världsledande inom energieffektiva och hållbara klimatlösningar, nu utökar de inom R&D! Om du har flerårig erfarenhet av elkonstruktion till maskiner samt uppskattar att arbeta globalt, då kan detta vara en roll för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen ansvarar du för att genom både självständigt arbete och samarbete inom teamet utveckla elsystem i både nya och befintliga produkter inom Munters klimatlösningar. Det arbetet omfattar både att rita och designa men även att arbeta praktiskt med att bygga och testa prototyper. Detta team inom R&D har ett globalt fokus i arbetet och produktportföljen är bred vilket ställer krav på att standardisera och automatisera. Du har här ett nära samarbete med kollegor inom andra team både i och utanför Sverige. Du förväntas även ha kunskap i gällande regler för konstruktionerna då du ansvarar för att leverera underlag med information om kraven till produktion och fabriker.

Din profil

För att passa i rollen krävs att du har flera års erfarenhet inom konstruktion av elskåp och system inom ett maskinproducerade företag. Du vill fortsatt arbeta praktiskt med maskiner och elsystem samt uppskattar de möjligheter och utmaningar det innebär att arbeta med produkter som säljs världen över. Rollen kräver att du har kunskap inom gällande lagar och direktiv (exempelvis MD, LVD och UL). Vi ser det som meriterande om du har kunskap specifikt i Eplan samt inom Visual Basic.

Som person är du noggrann med ett öga för detaljer. Du gillar att arbeta tillsammans med andra och är pedagogisk med en god kommunikationsförmåga. För den här rollen krävs att du kan kommunicera flytande på engelska och svenska i både tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Munters med Skill. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Kajsa Jonsson på 08-120 971 71 alt. kajsa.jonsson@skill.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare.

Inom företaget finns de två affärsområdena FoodTech och AirTech. I den här rollen blir du en del av AirTech som är globalt ledande inom energieffektiv luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer. Vi erbjuder klimatlösningar för verksamhetskritiska processer som kräver exakt kontroll av fukt och temperatur, med energieffektivitet och hållbara klimatsystem i fokus.

På kontoret i Kista arbetar 120 personer och när du kliver in i genom dörrarna möts du av nyrenoverade lokaler, skräddarsydda efter företagets behov. Öppna kontorslandskap och mötesrum kombineras med sociala ytor, möjligheten att spela en omgång pingis eller sitta och umgås på den härliga takterassen. I anslutning till kontoret, några trappor ner, finns även vårt nya laboratorium. Här i Kista arbetar du tillsammans med kollegorna i en familjär företagskultur som ofta associeras med mindre bolag, samtidigt som du erbjuds det stora företagets möjligheter!