Sales Support

Sales Support

Dina arbetsuppgifter

Munters söker nu en Sales Support som är i början av sin karriär till den svenska försäljningsorganisationen som ska stötta nyförsäljning och eftermarknad genom hela försäljningsprocessen. Som Sales Support kommer du inneha en mycket viktig roll i teamet där du får möjligheten att långsiktigt utvecklas inom bolaget.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Förse försäljningsorganisationen med teknisk och administrativ support vid försäljning. Exempelvis offerter, prislistor samt övrigt tekniskt material
  • Hantera Serviceavtal och förlängning av dessa
  • Övrig support till säljarna i deras dagliga arbete
Omfattning: Heltid

Ort: Stockholm, Kista

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: direktrekrytering, tillsvidare. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen där du blir anställd direkt hos Munters.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska
  • Utbildning inom det tekniska området eller motsvarande
  • Stort plus om du har erfarenhet från liknande roll inom ett globalt industriellt företag, gärna inom HVAC området (Heating, ventilation, and air conditioning), men inget krav
Vi söker en person med tekniskt intresse som är strukturerad och duktig på att få saker gjorda och kan hålla många bollar i luften. Du kommer att ha ett brett kontaktnät både mot interna och externa kunder, så en god social kompetens och positiv inställning är viktigt för att trivas i rollen. Då Munters är ett globalt företag förväntas det att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund Munters söker vi nu en Sales Support som vill få erfarenhet av att arbeta i ett globalt bolag inom industri. Detta är en heltidstjänst som avser att starta omgående.

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder inom ett flertal branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 600 medarbetare. Munters Group AB är noterat på Nasdaq Stockholm och har cirka sju miljarder kronor i omsättning.