Vi söker resande Servicetekniker boende i Mälardalen till MULTIVAC AB

Vi söker resande Servicetekniker boende i Mälardalen till MULTIVAC AB

Har du arbetserfarenhet av styr- och reglerteknik, automation och industriell el? Låter det spännande med arbete inom mjukvara, pneumatik och mekanik? Kanske är du den vi söker! Som Resande Servicetekniker hos MULTIVAC får du ett arbete med stor variation och frihet i ett välmående och expansivt företag som satsar på sina medarbetare. Sök redan idag!

Om MULTIVAC

MULTIVAC är en världsledande leverantör av förpackningslösningar för livsmedel, hälsoprodukter, medicinska artiklar och industriprodukter. MULTIVACs portfölj möter praktiskt taget alla kundbehov vad gäller förpackningsdesign, produktionstakt och resurseffektivitet. Produktbredden inkluderar allt från vakuumförpackningsmaskiner, traysealers, djupdragare, etikettering, lösningar för kvalitetskontroll och automationslösningar - till nyckelfärdiga linjer. MULTIVAC-gruppen har ungefär 6 400 anställda, varav ca 1 700 på huvudkontoret i bayerska Wolfertschwenden.

Mer än 1 000 tekniska säljare och tekniker världen över använder sin kunskap och erfarenhet ger våra kunder rätt service och säkerställer att alla MULTIVAC maskiner används optimalt. Med fler än 70 dotterbolag finns bolaget representerat på alla kontinenter. MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag. Företaget har huvudkontor i Lund och drygt 30 anställda. För ytterligare information: www.multivac.com

Tjänsten och arbetsuppgifter

Som resande Servicetekniker arbetar du med att serva och supporta befintliga och nya kunder i främst regionen Stockholm/Mälardalen. Norrland kommer att ingå i ditt arbetsområde i några dagar varannan vecka med utgångspunkt från Umeå. Resor och övernattningar är alltså vanligt förekommande i tjänsten. Vi ser gärna att du bor i Mälardalen med närhet till Arlanda flygplats.

Huvuduppgifterna innebär avtalsservice, felsökning, installation och support.

Arbetet är självständigt och ställer stora krav på en god organisatorisk förmåga samt ett gott omdöme och representativt arbetssätt. Enklare rapportering i SAP samt dokumentation ute hos kund ingår.

Tjänsten kräver flexibilitet i arbetstider och att man självständigt kan planera sitt arbete utifrån kundens behov och önskemål.

Vi erbjuder

Som Servicetekniker hos oss erbjuds du en varierande och spännande roll i ett välmående och expansivt företag. Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng till marknadsmässiga villkor samt tjänstebil.

Du får kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling, som till största del hålls i vårt utbildningscenter i Lund där personal från hela norra Europa utbildas.

Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten och introduktionen utifrån din erfarenhetsnivå, det viktigaste är att du har en adekvat utbildning och/eller erfarenhet i grunden samt rätt inställning.

Vem söker vi?

Vi söker dig med arbetserfarenhet inom styr- & reglerteknik, automation och industriell el. Kompetens och erfarenhet inom mjukvara, pneumatik och mekanik är ett stort plus.

Utbildningsmässigt förväntas du ha avslutad gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning inom exempelvis el och automation. B-körkort är ett krav, och du måste kunna tala, förstå och skriva god engelska då det är koncernspråk. Goda kunskaper i MS Office.

Personliga egenskaper

Du är en person som arbetar strukturerat och målmedvetet, du tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, är noggrann och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande.

Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med såväl kollegor som kunder. Gentemot kund har du förmågan att lyssna av och förstå deras behov - såväl ur ett tekniskt som personligt perspektiv.

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval.

För frågor, vänligen kontakta Ana Acosta på Roi Rekrytering, ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)