Projektledare

Om jobbet

Vill du skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter? I så fall kan vi erbjuder dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanade arbete inom projektledning av systemutvecklingsprojekt. Vi värnar med hjärta och värme om varandra och våra kunder!

Om tjänsten

I din roll som projektledare ansvarar du i regel för ett, eller flera parallella, systemutvecklingsprojekt. Du utgör navet i projektet och underlättar projektmedlemmarnas arbete så att både vi och kunden når i mål med projektet på bästa sätt. Du ser till att alla följer din plan och vår projektmodell med full förståelse för vad som skall göras och när.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Planera och leda projekten mot uppställda mål.
  • Följa upp, och löpande avrapportera, projekten internt och externt.
  • Delta i vidareutvecklingen av Multisofts projektmodell.
Hos oss arbetar alla inhouse, på vårt kontor, vilket innebär att du alltid har många duktiga medarbetare omkring dig.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenheter av systemutvecklingsprojekt och vet vad som krävs för att gå i mål med ett komplex projekt enligt projektplan. Det är viktigt för dig att vara noggrann och leverera hög kvalité. Du entusiasmeras av att skapa och bibehålla teamkänsla samt goda kundrelationer. Är ansvarstagande och engagerad i det du åtar dig. Rollen kräver även att du har en stark kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.

Vidare tror vi att du:
  • Snabbt kan växla mellan fokus på detaljer och total överblick.
  • Har praktisk erfarenhet av projekt som avser införande eller ersättning av IT-system.
  • Har erfarenhet av att arbeta efter en given projektmodell för implementering av IT system.
  • Har akademisk examen och besitter god IT-förståelse.
Vi ser det som meriterande om du har kunskap om, och erfarenhet av, Microsofts utvecklingsmiljöer.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

– Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.