Projektledare med kundansvar

Projektledare med kundansvar

Vill du skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter?

I så fall kan vi erbjuda dig ett av Stockholms roligaste och mest utmanande arbete inom projektledning av systemutvecklingsprojekt i vidareutvecklingsfas. Vi är ett bolag som med hjärta och värme värnar om varandra och våra kunder!

Om tjänsten

I din roll som projektledare ansvarar du i regel för flera kunder parallellt. Du utgör navet i kundrelationen och underlättar projektmedlemmarnas arbete så att både vi och kunden når i mål med kravinsamling, leveranser och samarbete på bästa sätt. Du får tillsammans med varje kund identifiera bästa samarbetssättet. Målet är att vara en kvalificerad partner i kundens digitaliserings- och automatiseringsresa och hitta fler sätt för kunden att spara tid genom att vidareutveckla kundens skräddarsydda verksamhetssystem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Planera och leda projekt och annan verksamhet mot kund i linje med de mål vi sätter upp för kunden/projektet tillsammans på både lång och kort sikt
  • Delta aktivt i behovsidentifikation, försäljning, kravinsamling, och leverans hos kund.
  • Följa upp samt löpande proaktivt kommunicera och visualisera projektstatus mestadels externt
  • Se till att kundrelationen kontinuerligt utvecklas så att kunden ser dig och ditt team som en rådgivande partner
  • Driva kontinuerliga förbättringar inom dina kundprojekt och hela Multisoft med avseende på kundrelationer och projektledning samt coacha/kompetensutveckla kollegor och team
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen behöver du brinna för projektledning och engageras av att effektivisera kunders arbetsflöden och andra verksamhetsprocesser. Du behöver även vara affärsorienterad och förstå vikten av att skapa värde för våra kunder.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och drivs av att skapa och bibehålla teamkänsla samt goda kundrelationer. Du bör ha tidigare erfarenheter av systemutvecklingsprojekt eller mjukvaruutveckling, samt att driva eller jobba i kundprojekt. Du vet vad som krävs för att gå i mål med enklare och mer komplexa projekt enligt projektplan, men är också villig att omplanera om situationen kräver det. Du har en naturlig drivkraft att få saker gjorda både genom framdrift i möten och alla aktiviteter som ska utföras däremellan.

Rollen kräver att du har en stark kommunikativ förmåga i både svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du har:
  • Akademisk examen med kurser inom programmeringsmetodik, projektledning, programmering och ekonomi, eller liknande
  • Erfarenhet av kravinsamling och lösningsdesign
  • Akademisk och/eller praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling och databasmodellering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multisoft.se/
Sista ansökningsdag 15 mars (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Multisoft
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är: Volvo, Länsförsäkringar, Scania, Barncancer Fonden och Electrolux

Vi erbjuder dig
Vi är stolta över att blivit utnämnde till en av Sveriges bästa arbetsplatser och kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.