Intern systemutvecklare

Intern systemutvecklare

Vi vill skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter. Våra medarbetare har mycket höga krav på bra systemstöd, då de själva arbetar med att bygga samma sak för våra kunder. Vi erbjuder nu dig möjligheten till ett utmanande, kreativt och roligt jobb på avdelningen Internutveckling!

Vi söker dig som
  • Har ett kreativt sinne och en exceptionell problemlösningsförmåga.
  • Precis som vi, ser det som vansinne att tråkiga repetitiva administrativa uppgifter utförs manuellt när de lätt skulle kunna automatiseras med välskriven kod.
  • Älskar programmering, tycker om utmaningar och vill skapa något med stort bestående värde.
  • Är intresserad av IT i stort. I tjänsten ingår även att bistå med hjälp i gränslandet mellan serverdrift och applikationsdrift vid behov.
  • Kan axla en bred roll som innefattar både verksamhetsanalys, kravinsamling, lösningsarkitektur, systemarkitektur och systemutveckling.
Om tjänsten

Internutveckling ansvarar för företagets samtliga interna stödsystem, där huvudfokus ligger på KOLL, vårt stora och komplexa verksamhetssystem. I KOLL arbetar alla medarbetare dagligen och systemet ger bland annat stöd för tidrapportering, kund-/projekthantering, fakturering, intranät, säljfunktioner och resultatuppföljning. Vi ansvarar även för våra egenutvecklade lönesystem, kundbeställningsportal, sms-portal samt förvaltning och vidareutveckling av vårt ekonomisystem. Rent utvecklingsmässigt arbetar vi utifrån en smart och vågad tvålagermodell och vi tror oss vara kanske Sveriges vassaste bolag när det gäller modern databasnära utveckling.

Anställningen kräver att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Din bakgrund

Vi som arbetar här har bland annat en bakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande, men det är inget krav. Vi tror att du, liksom vi, har programmering som ett stort privat intresse. Sannolikt har du utvecklat en hel del på fritiden vid sidan av studier eller tidigare arbete. För oss spelar det ingen roll om du tidigare har utvecklat i C#, C++, Java, Python, Ruby, T-SQL eller något annat språk, då vår övertygelse är att förmågan hos en vass systemutvecklare inte främst hänger på vilken syntax man är van vid.

Tyngdpunkten i programmeringen kommer utgöras av T-SQL, men det blir även en del C#, HTML och CSS. Har du kunskaper kring administration av SQL Server, IIS eller resten av den Microsoft-orienterade server-världen är det naturligtvis meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har en stark förmåga att analytiskt och strukturerat ta reda på den information som krävs för att klara av uppgiften. För att lyckas i rollen kommer du bli certifierad inom Microsoft SQL Server.

IT-stödarbetet kommer främst att handla om konfiguration av IIS och SQL Server, men vi vill att du även är nyfiken på hur vår övriga IT-park fungerar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multisoft.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Multisoft
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är: Volvo, Länsförsäkringar, Scania, Barncancer Fonden och Electrolux

Vi erbjuder dig
Vi är stolta över att blivit utnämnde till en av Sveriges bästa arbetsplatser och kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.