Digital designer till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Digital designer till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Är du en Webbdesigner eller Digital Designer med riktigt utpräglad känsla för användarupplevelse och estetik? Älskar du att skapa webbplatser med riktigt attraktiv och intuitiv design? Missa då inte möjligheten att bli Multisofts nästa digitala designer!

Multisoft® är ett medarbetardrivet systemutvecklingsbolag som blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser två år i rad. Du kommer att sitta i våra fina ljusa lokaler i centrala Stockholm tillsammans med dina cirka 80 arbetskollegor. Vår gemensamma passion är att skapa tid för människor att ägna sig åt spännande och kreativa uppgifter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av:
  • HTML, CSS och responsivitet.
  • CMS-plattformar som WordPress eller liknande.
  • Adobe CC– främst Photoshop och Illustrator
För rollen krävs erfarenheter inom interaktionsdesign (usability/UX) och att du är riktigt vass på grafisk design. Du är självgående och trivs med att arbeta i mindre team samt har en förmåga att kunna kommunicera både med tekniker och sälj/marknad.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av digital marknadsföring.

Anställningen kräver att du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och uttrycker dig väl i skrift.

Om tjänsten

I din roll som Digital Designer kommer du ansvara för:
  • Företagets webbplatser
  • Avancerad HTML/CSS-produktion för företagets automatiseringsplattform/affärssystem Softadmin®
  • Digitala produktioner såsom e-böcker, foto- & filmproduktion
  • Övrig digitala produkter såsom företagets dokumentmallar, kundlogotyper mm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multisoft.se/
Sista ansökningsdag 10 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Multisoft
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är: Volvo, Länsförsäkringar, Scania, Barncancer Fonden och Electrolux

Vi erbjuder dig
Vi är stolta över att blivit utnämnde till en av Sveriges bästa arbetsplatser och kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.