Affärsdriven Teknisk Pre-Sale

Affärsdriven Teknisk Pre-Sale

Vill du hjälpa företag att frigöra tid för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet? I så fall kan vi erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanade arbete. Multisoft skapar verksamhetsdesignade system utifrån kundens behov. Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma effekt – minimal administration och maximal automatisering.

Om tjänsten

Som Teknisk Pre-Sale kommer du genomföra verksamhetsanalys i en förstudiefas samt planera, hålla och dokumentera workshops vid kundmöten.

En betydande del av ditt arbete är att hjälpa kunden i rådgivning kring bra lösningar och avgränsningar samt driva kunden mot rätt lösning utifrån diskuterad budget för det slutliga systemet.

Viktigt att snabbt kunna tillskansa sig kunskaper om Multisofts plattform Softadmin® och förstå hur lösningen ska beskrivas för att lämpa sig för ett Softadmin®-system. Läs mer om vår plattform på www.softadmin.com.

Du kommer driva hela förstudiefasen och ansvara för innehåll, utformning, avgränsning, genomförande och leverans.

Rollen innefattar arbete i kundteam och du kommer ha olika roller vid varje tillfälle. I förlängningen vill vi att du bidrar med metodutveckling inom förstudiefasen.

Vår metod

I vår metod beskriver vi kundens verksamhet utifrån följande dimensioner:

– Genom en datamodell, vilket vi anser vara den bästa länken mellan teknik och verksamhet
– Processbeskrivning, hur kan kunden förbättra sina processer genom att automatisera så mycket som möjligt
– Funktionella krav, beskriver villkor i det framtida systemet och motsvaras oftast av någon typ av programmering
– Integrationer med andra system, red ut vilka format som gäller och om det finns en motpart för integrationen
– Andra krav som den unika kunden har när det gäller prestanda, teknisk miljö osv

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskole-/universitetsexamen inom IT, gärna Civilingenjör eller motsvarande.
Du behärska svenska samt engelska flytande i tal och skrift. Är van att på egen hand driva workshops med kund. Har god kunskap om informationsmodellering och databasmodellering. Du har även erfarenhet av att skriva både dokument och presentation samt förmåga att visualisera en idé.

En Teknisk Pre-Sale på Multisoft är en utåtriktadperson som utstrålar säkerhet, är analytisk och fokuserad. Har en bra känsla för "Good-enough" och sätter en ära i att hålla en deadline.

Du har även förmågan att snabbt växla mellan:
– Konceptuella diskussioner och detaljer
– Teknik och verksamhet

Ansökan

Vi bjuder löpande in till intervjuer så skicka gärna din ansökan omgående via ansökningsformuläret nedan. Det tar mindre än en minut att ansöka och endast kontaktuppgifter krävs.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multisoft.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Multisoft
Föreställ dig att komma på smarta lösningar som gör varje arbetsdag mer kreativ och rolig för tiotusentals människor.

- Det är precis vad vi gör på Multisoft!

Multisoft bygger helt skräddarsydda verksamhetssystem med hjälp av vår standardplattform, Softadmin®, som gör att vi undviker de vanliga problemen med skräddarsydda system och snabbt kan leverera system som är licensfria samt lätta att göra buggfria, förvalta och vidareutveckla. Systemen blir så pass smart utformade att de ger våra kunder avsevärda mätbara kostnadsbesparingar och underlättar vardagen för dess användare.

Vi har en nästan unik marknadsposition och bygger allt från kompletta verksamhetssystem till små systemstöd för någon administrativ uppgift eller process som fallit mellan stolarna bland övriga system. Våra kunder är medelstora till stora företag och organisationer i Storstockholm.

Några av de som idag har ett verksamhetssystem från Multisoft är: Volvo, Länsförsäkringar, Scania, Barncancer Fonden och Electrolux

Vi erbjuder dig
Vi kan erbjuda dig kompetensutveckling, marknadsmässiga löner och bra förmåner. Vi har även ett stort fokus på att ha kul tillsammans vilket medfört att vi åker på utlandskonferenser, regelbundna afterworks, sponsrade hobbyklubbar och mycket annat. Multisoft sitter i moderna, ljusa lokaler vid Sergels torg i Stockholm.