Head of operations

Head of operations

HEAD OF OPERATIONS
MultiMind är inne i ett mycket spännande läge och är redo att ta nästa kliv i sin utveckling. Därför söker vi nu en Head of Operations. MultiMind arbetar med bemanning och rekrytering ur ett mångfaldsperspektiv och flera av dagens kunder är världsledande företag med attraktiva varumärken. Som Head of Operations har du en viktig roll i företagets ledningsgrupp, rapporterar direkt till VD och har det yttersta ansvaret för den operativa verksamheten.

Ansvarsområden
  • Yttersta ansvaret för att leda och driva MultiMinds bemannings- och rekryteringstjänster
  • Personalansvar för nio medarbetare (Konsultchefer och Rekryteringskonsulter)
  • Att nå de uppsatta sälj- och lönsamhetsmålen
  • Säkerställa hög kvalitet i leverans till kund
  • Arbeta för att bibehålla hög kvalitet i de interna processerna
  • Ansvarig för framtida nyrekryteringar till kontoret
Kvalifikationer
  • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning
  • Minst fem års erfarenhet av ledarskap
  • Erfarenhet av arbete nära kund med ansvar för leverans till kund
  • Internationell erfarenhet är meriterande
Som person
Du har en entreprenörsanda och lockas av att driva tillväxt och utveckling i ett bolag med ambitioner. Detta innefattar högt tempo och flexibilitet samt förmåga att hantera komplexa kundsituationer.

Du är en erfaren ledare som har ett stort intresse för ledarskap och kultur och motiveras av att skapa en arbetsmiljö där människor trivs och utvecklas. Din ledarstil är tydlig, coachande och uppföljande.

Din personlighet präglas av att du är prestigelös, drivande, resultatorienterad, lyhörd och har en positiv grundinställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser fram emot att höra av dig snarast då vi kommer att intervjua successivt för denna tjänst.

I denna rekrytering samarbetar MultiMind med AH Executives kontakta gärna Rekryteringskonsult Inez Almquist, inez.almquist@ahexecutives.se eller 073 708 41 94, om du har frågor.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 mars.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AH Executives AB
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MultiMind Bemanning AB arbetar sedan år 2000 med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Kärnkompetensen utgörs av en akademiskt skolad personalpool med uttalad kunskap i främmande språk och kulturella betingelser, så kallad multikulturell eller internationell kompetens. Vi förmedlar drygt 150 aktiva konsulter per månad, vi genomför 500 rekryteringar per år och tillhandahåller 400 individer fördelat på 30 nationaliteter och vi tar alltid ansvar för att jobbet blir gjort. För mer info se www.multimind.se