Talent Manager till Mpya Finance

Talent Manager till Mpya Finance

Brinner du för att skapa relationer?
Vi vill ha sällskap i vardagsrummet på Grev Turegatan, vi har en plats i den mörkblå plyschsoffan som behöver fyllas. Vi är ett starkt lag som saknar en viktig spelare, en spelare som vill fortsätta att bygga Mpya Finance tillsammans med oss. Vill du göra oss sällskap på den fina och hjärtliga resa vi påbörjat? Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är ekonom och som arbeta som Talent Manager på ett bolag som på riktigt arbetar med människan, dvs ekonomen, i fokus.

Ensam är ju inte stark...

Alla vet ju att det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden! Tanken med bolaget är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås. Vi tror att en vänlig och tillitsfull kultur får detta att hända. På Mpya Finance tar vi hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla - alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder och samtidigt utveckla varandra och ha roligt på jobbet!

Tillsammans är vi ett kompetent team med uppgift att bland annat bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kandidater och kunder, samtidigt som vi lär av varandra. Fokus för rollen som Talent Manager är att etablera och fördjupa relationer med kandidater, och formen för hur det ska gå till skapar vi ihop. Detta är en helt avgörande roll för hur vi tillsammans lyckas.

Tillbaka till soffan på Grev Turegatan det är faktiskt två för att vara exakt. Det ska erkännas att vi kan behöva sitta ganska nära varandra (pre pandemitider) när vi alla är på plats, man får eventuellt inte en hel dyna till sitt förfogande. För numera är vi ett relativt stort, och framför allt gott, gäng.

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och som har några års arbetslivserfarenhet från någon typ av ekonomifunktion eller kanske från att ha granskat en sådan. Har du dessutom erfarenhet från konsult- eller rekryteringsverksamhet är det en fin och värdefull bonus. Som person trivs du med både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga inom denna bransch. Du är en utpräglad lagspelare och trivs i ett gäng där "laget är större än jaget".

Du beskriver dig själv som relationsskapande och är passionerad i din strävan att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Och du vet, precis som vi, att bananskal inte alltid är hala - utan för att lyckas fånga in de allra vassaste och vänligaste ekonomerna krävs uthållighet och ett långsiktigt arbete. Du får gärna komma med nya perspektiv och udda tankar och du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska.

Hur gör jag nu?

Ring eller ansök online, och gör det gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen att kontakta Maria Brisheim på 070-842 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Du kan också hitta oss alla med kontaktuppgifter på www.mpyafinance.se. Vi berättar gärna mer! Varmt välkommen till Mpya Finance!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!