Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Bli en av oss - bli ekonomikonsult på Mpya Finance!

Vill du ingå i ett sammansvetsat och mångfacetterat team där gemenskap, kreativitet och glädje är en vanlig dag på jobbet? I ett team som är en blandning av människor med olika erfarenheter och där vi alla delar varandras idéer och erfarenheter? Vi behöver nu förstärka vårt lag i Stockholm med fler slipade och prestigelösa ekonomer.

Ekonomikonsult på Mpya.
Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom redovisning och controlling. Våra uppdragsgivare finns såväl i de stora internationella och börsnoterade koncernerna som i de medelstora och mindre ägarledda bolagen; från industri till tjänstebolag.

Våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer - redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, group financial controller, koncernredovisningsekonom, business controller, financial controller eller cfo - beroende på din kompetens och kundens behov. Arbetsuppgifter och ansvarsområden består i stora drag av bokslut, årsredovisningar, analyser, uppföljning och rapportering. Rollen som Mpya-konsult kan även innebära koncernredovisning, implementation av affärssystem eller avancerad projektcontrolling. Variationen av uppdrag ger unika möjligheter till ny kunskap, utveckling och förkovran, utifrån din kompetensprofil. Kort sagt; vill du bli utmanad och växa? Välkommen till oss!

Hela ekonomen. Hela människan.
På Mpya Finance är det både ekonomen och människan som står i centrum. Ekonomens behov av utveckling och utmaningar och människans behov av ett liv som passar ihop med livssituation. Därför utgår vi från varje individs kompetens och önskemål om utveckling när vi löser våra uppdrag. Grundläggande är också att du har en trygg anställning med fast lön både på och mellan uppdragen. Såklart. Dessutom har du alltid dina talangfulla konsultkollegor nära till hands för en intrikat jobbfråga, en lunchpromenad eller en digital fikapaus. Vi erbjuder ett kompetent och glatt gäng kollegor som sitter utspridda i Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg.

Som konsult hos oss ser vi också en människa med unika behov och en livssituation som måste fungera även privat. Vår verksamhet sätter därför dig i centrum i alla lägen och du blir del i en unik gemenskap. Vår kultur ägs och skapas av oss gemensamt, oavsett om du jobbar ute hos kund, engagerar dig i något av våra interna arrangemang eller kommer in och fikar på Mpya-kontoret på Grev Turegatan.

Sharing is caring.
Vi söker dig som är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö med många kontaktytor. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

Du delar gärna med dig av din kunskap och kompetens till kollegorna och har i utbyte mot det möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och Mpya. Vi håller våra ledstjärnor delaktighet, enkelhet och engagemang högt och vill tro att vi också lever som vi lär.

I kombination med detta är du förmodligen civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning och/eller controlling. Du har med fördel arbetat i större bolag och koncerner men förstår samtidigt skillnaden mellan storbolagets komplexitet och den mindre organisationens särprägel. Har du ett specifikt intresse eller kunskapsområde ser vi till att ge dig utrymme att dela med dig av det till dina konsultkollegor.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, använd formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Maria Wahlund på Mpya Finance. Maria nås på maria.wahlund@mpya.se och 070-962 17 20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas - och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord - enkelhet, engagemang och delaktighet.

Om nyfikenheten tar överhand... Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!