Säljare till Movements Storstadsteam, Södra Stockholm

Säljare till Movements Storstadsteam, Södra Stockholm

Om jobbet
I januari startade Movement en helt ny säljkanal - en storstadskår med möjlighet till direktförsäljning. Storstadskåren är något mindre än Movements 7 rikstäckande säljkårer som finns idag, och har fullt fokus på storstadsregionerna. I portföljen finns leverantörer och produkter som önskar sälja via direktleveranser till enskilda butiker, till exempel nystartade varumärken som har stor potential i våra storstadsområden, men även etablerade varumärken som är centralt listade och behöver extra förstärkning.

Intresset för vår nya säljkår har varit stort, så stort att vi redan har behov av att rekrytera ytterligare en säljare!

Så vill du arbeta
 • i en stark och varm företagskultur där vi i allra högsta grad lever våra värderingar Affärsmässighet, Proaktivitet och Prestigelöshet?
 • med en bred och spännande portfölj?
 • i ett företag präglat av ständig utveckling, hög energi, mycket humor och korta beslutsvägar?
Då kan du vara vår nya Säljare! Vi rekryterar nu en ny medarbetare till distrikt Södra Stockholm med omnejd, och det är såklart optimalt att du bor i detta område.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som säljare driver du försäljningen för våra leverantörer på ditt distrikt. Du ansvarar för att på ett proaktivt sätt skapa tillväxt för såväl butik, uppdragsgivare som Movement.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Skapa en bra och affärsmässig relation med butiksinköparna
 • Arbeta utifrån lagd säljcykelplan och uppsatta budgetmål
 • Arbeta upp en god distribution på våra produkter
 • Skapa säljande exponeringar i butik
Kvalifikationer
Förutom att du skall älska att göra affärer tror vi att nedan nyckelord är avgörande för att lyckas som säljare hos oss:
 • Proaktiv och engagerad
 • Affärsmässig framtoning
 • Energisk och självgående med starkt driv och stor vinnarinstinkt
 • Strukturerad med bra planeringsförmåga
 • God analytisk förmåga
 • Positiv inställning och god samarbetsförmåga
Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare och/eller har arbetat i dagligvaruhandeln. Du rapporterar till Försäljningschef.

Vi erbjuder dig en spännande och varierad vardag, med många möten med såväl kunder som kollegor. Du ingår i ett rikstäckande team som fyra gånger om året möts på utvecklande och inspirerande konferenser.
Vi har kollektivavtal med Svensk Handel och erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag och tjänstebil med förmånlig drivmedelsmodell.

Ansökan och Upplysningar
Du ansöker med CV och personligt brev. Vi kommer att gå igenom ansökningar och köra intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5/3.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Försäljningschef Jonas Hagelbäck tel: 070-9969564, mail: jonas.hagelback@movementgroup.se eller HR-chef Helena Estling, tel: 070-5080999, mail: helena.estling@movementgroup.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via post eller e-mail, och att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.movementgroup.com
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Movement Sales Partner AB ingår i Movement Group och är ett av de ledande säljbolagen på den svenska dagligvaru/servicehandels/foodservicemarknaden.

Vi har 100 engagerade medarbetare och arbetar med omkring 50 olika samarbetspartners.

Besök gärna vår hemsida:
www.movementgroup.com