Motivera söker en ny intruktör i Stockholm/Uppsala regionen.

Motivera söker en ny intruktör i Stockholm/Uppsala regionen.

Om tjänsten:

Som instruktör hos Motivera arbetar du tillsammans med en grupp trevliga och väldigt engagerade medarbetare. Du kommer in i ett bolag i en expansiv fas med många möjligheter till vidareutveckling.
I din roll som instruktör får du möjlighet att dagligen träffa nya människor och besöka nya arbetsplatser. Du kommer med tiden att genomföra en rad olika utbildningar främst inom områdena säkerhet och arbetsmiljö. Du utgår från din hemort och kommer att hålla utbildningar i hela landet.
Vem söker vi?

Vi söker dig som är utåtriktad, har en god social kompetens och trivs med att kommunicera med andra människor. Du ska vara kvalitetsmedveten och sätta deltagaren i centrum. Vi undervisar inte bara utan vi vägleder och hjälper våra deltagare att på säkrast möjliga vis utföra sina arbetsuppgifter.

Har du en god kännedom om maskiner, arbetsmiljö och/eller pedagogik så är det meriterande.

Vad erbjuder vi?

– Ett varierande och flexibelt arbete med frihet under ansvar
– Möjligheter till vidareutbildningar inom pedagogik, säkerhet och arbetsmiljö mm.
– Tjänstebil
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://motivera.com
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OM MOTIVERA

Motiveras affärsidé

Vi ska erbjuda stimulerande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare och organisationer i hela Sverige. Vår verksamhet ska kännetecknas av respekt och hänsyn till deltagarnas personliga integritet och grundas på den enskildes förutsättningar, krav och behov.

Var finns vi?

Motivera har kontor och/eller utbildningslokaler i de flesta större städer i Sverige. Naturligtvis kommer vi gärna ut till våra kunder och har utbildning i deras lokaler om det passar bättre

Vi har arkiv som går tillbaka till 1997

Motivera är unikt bland branschens utbildningsföretag när det gäller arkivering: Vi har arkiverat samtliga deltagare som gått utbildning hos oss allt sedan starten 1997. Vi har alltid varit säkerhetsmedvetna och är noggranna med att garantera säkerheten för våra kunders uppgifter och har aldrig lämnat ut dem till tredje part.