Finsktalande säljare till bildbyrå.

Finsktalande säljare till bildbyrå.

Vill du bli en del av vårt team?

Året börjar gå mot sitt slut, och vi vill starta det nya året med dig i vårt team. Bildbyrån Mostphotos söker nu en till medarbetare till vårt fantastiska team i Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet av kundhantering i någon form, och vill jobba inom sälj. Du kommer att sitta på Stockholmskontoret tillsammans med 11 kollegor till.

Vilka är vi?

Mostphotos är en internationell marknadsplats för bilder och grafik. Vi är ett teknikdrivet e-handelsbolag med målet att förenkla för användare att köpa och sälja bilder. Vi anser att vem som helst kan ta fantastiska foton och därför har vi skapat Mostphotos för att bli den plattform där vem som helst kan sälja bilder på enklast möjliga sätt. Vi har miljontals bilder och erbjuder både professionella fotografer och illustratörer samt amatörfotografer en användarvänlig och enkel tjänst.

Vem är du?

Du har erfarenhet inom sälj, kundtjänst eller har på något annat sätt jobbat med människor, och är nu redo för nya utmaningar. Ingen specifik utbildning krävs, men vi ser gärna att du har kunskap inom Microsoft Office och Google Workspace, talar och skriver flytande svenska, finska och engelska, då det kommer att användas dagligen. Du är driven, ambitiös och nyfiken.

Tjänst: Heltid 100% (8-17, mån-fre)

Start: Urval sker löpande, start omgående

Vart: Medborgarplatsen 25, 118 65 Stockholm

Kontakt: carl@mostphotos.com
Mer info
Kontaktperson Carl Johan Sundberg
Telefon 073 592 64 81
Email Mejla Carl Johan Sundberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mostphotos.com
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)