Area Sales Manager till Morten Engebretsen AB, Stockholm / Mälardalen

Area Sales Manager till Morten Engebretsen AB, Stockholm / Mälardalen

Area Sales Manager

Stockholm / Mälardalen

BORA downdraft är en revolutionerande bänkventilation som drar all ånga, matos och fett direkt från spishällen. BORA downdraft gör matlagningen till en fantastisk upplevelse utan en störande fläktkåpa eller matos. Marknaden växer kraftigt och inom några år förväntas downdraft utgöra omkring 40% av sålda köksfläktar. BORA har funnits på den svenska marknaden sedan 2015 och är idag marknadsledande inom sitt segment. BORAs modeller är premiumprodukter med prisbelönt unik design och funktionalitet.

Efterfrågan på BORAs produkter ökar och vi söker nu en passionerad säljare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa som vi gör tillsammans i Sverige, i ett nära samarbete med kollegorna i Danmark och Norge.

"Vi söker en person som brinner för produkterna BORA och KWC och tar fullt ansvar för sitt distrikt. En ansvarstagande person som antar utmaningar, ser möjligheter och har tyngd i ord och handling. Erfarenhet från branschen är ett plus men rätt person viktigast"

Läs mer om vad Country Manager Måns Gustafsson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/engebretsen

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager blir ditt fokus att fortsätta utveckla affären tillsammans med våra befintliga återförsäljare men också bearbeta och etablera nya återförsäljare. Kunderna finns främst inom köksfackhandeln men även hustillverkare, arkitekter och byggentreprenörer som tillhör vår målgrupp. Du rapporterar till Country Manager Sverige och utgår hemifrån. Tjänsten innefattar resor både med och utan övernattning.

Uppdrag:
  • Ansvar för försäljning av BORA downdraft och KWC köksblandare i din region
  • Bygga varumärkena BORA och KWC
  • Tillsammans med befintliga återförsäljare vidareutveckla konceptet
  • Skapa nya affärer och identifiera nya marknadssegment
  • Delta vid mässor och kundevent i Sverige och Europa
Din profil

Till rollen söker vi en passionerad erfaren säljare som brinner för affären och produkten. Du har ett moget affärsmannaskap, en stark vilja att lyckas och en utpräglad förmåga att skapa goda relationer med både nya och befintliga kunder. Du har ett starkt driv och gillar att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från B2B-försäljning eller anknytning till köksbranschen. Har du tidigare arbetat med teknisk försäljning eller inom vitvarumarknaden kan det vara en fördel.

Vi erbjuder
  • En unik möjlighet att bygga marknad med premiumprodukter
  • Arbeta i ett dynamiskt skandinaviskt team
  • En varm och positiv företagskultur med utpräglat kundfokus
  • Skapa din egen framgångsrika vardag
  • Ett fritt arbete, men med högt ställda krav
Kontakt

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolen, Peter Nilsson 0708-30 65 43 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Morten Engebretsen grundades 1901 i Norge och är en distributör av flera berömda kvalitets- och designprodukter för badrum, kök, storkök och industri. Engebretsen växer snabbt, har satt upp ambitiösa tillväxtmål för framtiden. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 2015. Bolaget har för närvarande 14 anställda i Sverige, Norge och Danmark och en omsättning på ca 125 miljoner. Våra tillväxtmål är höga och vi räknar med att fördubbla verksamheten inom ett par år.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktschef, area sales manager