Morningtons restaurang söker en Restaurangchef

Morningtons restaurang söker en Restaurangchef

Morningtons restaurang söker en Restaurangschef

Nu söker vi en Restaurangchef som kan stärka upp och leda vårt fantastiska team. Du kommer arbeta med grymma kolleger, en rolig vinlista och underbara gäster.

På Mornington är vi i full gång med att bygga upp ett klassiskt brasserie med en stor, föränderlig meny tillgänglig hela dagen. Vi har ett eget bageri och i köket arbetar vi hantverksmässigt och traditionellt. I matsalen sätter vi stor vikt vid att ge våra gäster en personlig och genuin service. Vi älskar vin och vi hoppas att du delar det intresset med oss.

Om du också kan tänka dig att flambera en köttbit eller sabrera champagne framför våra gäster är det ett extra plus lika så om du har erfarenhet av kassasystemet PLUTO och personalsystemet Caspeco.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Villkor

Mornington Hotel är medlemmar i Visita och har kollektivavtal.

Hur söker jag?

Vi rekryterar löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Mornington Hotel City ligger mitt på Östermalm med gångavstånd till det mesta. Vi är ett mindre privatägt hotell med en spännande historia. Vi arbetar genuint med service utan onödiga krusiduller. Fokus ligger på hantverk, form och hållbarhet. Här ska du trivas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (21 dagar kvar)