Projektsäljare alt. projektledare

Projektsäljare alt. projektledare

Morgana står inför intressanta utmaningar där vi erbjuder högkvalitativa produkter i en snabbt växande marknad. Just nu behöver vi förstärka vårt Stockholmskontor med en projektsäljare alt. projektledare.
Beroende på personlighet och sökande så kan rollen vara antingen ute på fält eller att stötta befintlig säljare. Som säljare arbetar du med bearbetning av kunder, som byggherrar och arkitekter, och erbjuder dem en helhetslösning som innebär både produktförsäljning och tjänsteförsäljning. Det är säljaren som ser till att kunden köper den produkt som är optimal för dem och sedan i samarbete med kollegor skapar ett helt projekt av försäljningen, från offert till monterad produkt ute hos kund.

Kvalifikationer

Vi tror att du har social kompetens och förmåga att skapa relation vid första mötet. Du är van att sälja till olika typer av människor och trivs utmärkt både på kontoret och byggarbetsplatsen. För att lyckas krävs att du, med stor entusiasm, tycker om att självständigt arbeta fram det bästa för kunden och leverera lösningar som uppfyller kundens krav och önskemål. Som person är du lugn, förtroendeingivande och tycker om att arbeta långsiktigt. Du är tydlig i din kommunikation och har en god struktur på ditt arbete.

Du har tidigare erfarenheter från
försäljning/projektledning mot byggbranschen, kanske fönster, dörrar eller innertak. Du har kunskap om ritningsläsning och kan skapa kalkyler i Excel.
Kanske har du en byggingenjörsutbildning med vana att läsa byggdokumentation, men det är inget krav.

Tjänsten kräver körkort och innebär resor ett par dagar i veckan. Morgana har kollektiv- avtal och sex veckors semester.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Peter Wärnbring
Telefon 0709-624614
Email Mejla Peter Wärnbring
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.morgana.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Morgana utvecklar flexibla lösningar med glaspartier, dörrar och väggar. Hjärtat är vår tillverkning i Forserum, Småland. Här finns produktionsanläggning med kunniga medarbetare, modern och effektiv maskinpark samt lager och administration. Vi ingår i Lammhults Design Group AB.