Assistent till Morgan Stanley

Assistent till Morgan Stanley

Till den ledande, globala investmentbanken Morgan Stanley söker vi nu en vass assistent. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag på initialt 10 månader med chans till förlängning. Önskad start är den 13 juni men viktigast för vår kund är att hitta rätt person. Tjänsten utgår ifrån Morgan Stanleys fina lokaler på Hovslagargatan i Stockholm och du kommer ingå i ett team med 15 medarbetare.

Ditt uppdrag
I rollen som assistent kommer du främst att arbeta tillsammans med och supportera fem till sex bankers med administrativa och koordinerande uppgifter. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen:
  • Ansvara för kalendrar samt koordinera interna och externa klientmöten. Du bokar möten, luncher, resor, hotell samt externa konferenser
  • Organisera telefon- och videokonferenser
  • Planera och genomföra interna och externa events och konferenser
  • Uppdatera info i företagets CRM-system
  • Sammanställa och uppdatera information i Excel och Power Point
  • Sammanställning av utlägg och fakturor månadsvis
  • Övriga administrativa uppgifter så som scanning, kopiering och arkivering
Din roll är bred och du förväntas att ta dig an den breda variationen av arbetsuppgifter med en prestigelös inställning.

Din bakgrund
Vi söker dig i början av din karriär som har arbetat i en serviceinriktad, administrativ roll tidigare. Vi vill även komma i kontakt med dig som har en assistentroll idag och är redo för din nästa spännande tjänst - viktigast för Morgan Stanley är att den personliga matchningen är rätt. Har du erfarenhet av bank, konsult- eller advokatbranschen är det ett stort plus. Du är en van användare av Officepaketet och du har lätt för att lära dig nya affärssystem. Eftersom du arbetar på ett internationellt bolag är det viktigt att du är en mycket god kommunikatör i svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

För att axla rollen värderar vi egenskaper som noggrannhet och ansvarsfullhet högt och du är serviceinriktad ut i fingerspetsarna samt arbetar proaktivt och problemlösningsfokuserat. Det är viktigt att du känner dig bekväm i din roll där du tar initiativ och ligger steget före för att underlätta för kollegor i deras vardag.

Om Morgan Stanley
Morgan Stanley är en amerikansk investmentbank grundad 1935. Banken verkar globalt och har sitt högkvarter i New York. Företagets kunder är en bred grupp av företag, regeringar, finansiella institutioner och individer. Här kan du läsa mer om företagets kultur och värderingar.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.