Montör glaspartier

Montör glaspartier

Vill du vara med från start i ett helt nytt bolag som montör av glaspartier? Välkommen till Montagebolaget!

Om oss

Montagebolaget är ett nystartat bolag inom montering av glaspartier. Vi arbetar med aluminium-, stål- och träglaspartier invändigt och i fasader.

Vi är ett litet och flexibelt team med erfarenhet och kompetens som jobbar på raskt. Vi värderar kvalitet, arbetsmoral och samarbetsvilja.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av montage och byggbranschen, men det är inget krav. Vi vill att du ska vara en del av vår uppstart, dela våra värderingar och på så sätt hjälpa oss att växa och utvecklas tillsammans.

Verksamhetsbeskrivning

Montagebolaget utför främst montering av glaspartier.

Vi innehar F-skatt, entreprenadförsäkringar och följer kollektivavtal enligt
Byggnads. Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm. Vi tillämpar friskvårdsbidrag för alla våra anställda.

Vi har en strikt drog- och alkoholpolicy. Stickprov på arbetsplatserna kan förekomma. Vid arbetsansökan tas även ett utdrag ur belastningsregistret.

Arbetsuppgifter

Montage

Arbetet som montör innebär till en början montering av glaspartier, såsom dörrar och fönster. Du arbetar då i lag med en av våra erfarna montörer. Kortfattat så berör tjänsten följande delar:

 • Montage av glaspartier, såsom dörrar och fönster.
 • Viss kundkontakt.
I takt med att vi växer och blir större så finns chansen för rätt person att ansvara för projektledning till viss del och arbetsleda eventuell ny personal.

Arbetet utförs på byggarbetsplatser inom hela Storstockholm, med omnejd.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering och byggbranschen, även om det inte är ett krav. Vi vill att du är ansvarstagande, har god arbetsmoral och samarbetsvilja. Kanske är du redo att ta nästa steg i karriären och skapa mer kundkontakt samt projektleda och arbetsleda ny personal på sikt. Det är viktigt att du är flexibel och gillar att se nya projekt dagligen, veckovis eller månadsvis samt inte ser några hinder i att ta dig runtom i Stockholm. Du blir ansiktet utåt mot våra kunder och därför är hög arbetsmoral ett krav. Här finns goda möjligheter till att utvecklas som montör och vara med och påverka arbetet. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Krav
 • B-körkort
 • Flytande svenska, i tal och skrift
 • Engelska, i tal och skrift

Starkt meriterande, men inget krav
 • Tidigare erfarenhet av montage och byggbranschen
 • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
 • Tidigare erfarenhet av arbetsledning
 • Tidigare erfarenhet av projektledning
 • Snickarutbildning
 • Liftutbildning
 • Övriga utbildningar inom byggbranschen

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Varaktighet, arbetstid

Heltid/Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Arbetstid: Normalt 06.30 – 15.30

Ersättning

Fast timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du

Maila din ansökan till ansokanmontage@gmail.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montagebolaget är ett nystartat bolag inom montering av glaspartier. Vi arbetar med aluminium-, stål- och träglaspartier invändigt och i fasader.