Account Manager till Monsefi Marketing

Account Manager till Monsefi Marketing

Vill du arbeta med försäljning i ett bolag som växer? Söker du en utmaning där dina ansträngningar belönas med hög ekonomisk ersättning och förmåner? Då är detta jobbet för dig!

Som Account Manager på Monsefi Marketing arbetar du med försäljning av helhetslösningar inom digital marknadsföring (framförallt Google Adwords). Du arbetar med telefonen som verktyg då du kontaktar små och medelstora bolag.

Monsefi Marketing erbjuder en flexibel, välavlönad tjänst i centrala Stockholm. Du kommer arbeta mot tydliga mål i ett tight team som präglas av vinnarinstinkt och dedikation. I gengäld hoppas vi att du bidrar med stort engagemang, viljan att arbeta hårt, öppenhet och målfokus.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning per telefon samt är framåt, tävlingsinriktad och hungrig. Vidare drivs du av att nå dina egna finansiella mål, är nyfiken och disciplinerad. Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Talar du även norska är det meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Account Manager.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag i centrala Stockholm. Vi har expanderat stadigt sedan starten för sju år sedan och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer. Monsefi Marketing har som syfte att erbjuda små och medelstora bolag en helhetslösning gällande digital marknadsföring. Vårt arbete hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat. Läs gärna mer på www.monsefi.com

Sökord: "account manager" säljare försäljning marknadsföring customer success manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.