Account Manager till Monsefi Marketing

Account Manager till Monsefi Marketing

Vill du arbeta med försäljning i ett bolag som växer? Söker du en utmaning där dina ansträngningar belönas med hög ekonomisk ersättning och förmåner? Då är detta jobbet för dig!

Erbjudande och arbetsuppgifter
Som Account Manager på Monsefi Marketing arbetar du med försäljning av helhetslösningar inom digital marknadsföring (framförallt Google Adwords). Du arbetar med telefonen som verktyg då du kontaktar små och medelstora bolag.

Monsefi Marketing erbjuder en flexibel, välavlönad tjänst i centrala Stockholm. Du kommer arbeta mot tydliga mål i ett tight team som präglas av vinnarinstinkt och dedikation. I gengäld hoppas vi att du bidrar med stort engagemang, viljan att arbeta hårt, öppenhet och målfokus.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning per telefon samt är framåt, tävlingsinriktad och hungrig. Vidare drivs du av att nå dina egna finansiella mål, är nyfiken och disciplinerad.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Account Manager.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17 (mån-tor), 8-16 (fre)
Plats: Stockholm city

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jenny Hellström Lindqvist på 073-353 75 30. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag i centrala Stockholm. Vi har expanderat stadigt sedan starten för sju år sedan och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer. Monsefi Marketing har som syfte att erbjuda små och medelstora bolag en helhetslösning gällande digital marknadsföring. Vårt arbete hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat. Läs gärna mer på www.monsefi.com

Sökord: account manager, säljare, försäljning, telefonförsäljning, marknadsföring