Ekonomi- och marknadsassistent

Ekonomi- och marknadsassistent

Är du student och på jakt efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Har du ett stort intresse för siffror, ekonomi, marknadsföring och administration? Monsefi Marketing söker nu två duktiga ekonomistudenter som vill bygga vidare på sina ekonomikunskaper och få praktisk erfarenhet! Vi erbjuder dig en fartfylld miljö där du får möjlighet att utvecklas och arbeta självgående, samtidigt som du skaffar dig praktisk erfarenhet.

Om rollen
I rollen som som ekonomi- och marknadsassistent kommer du främst att arbeta med lättare bokföring, leverantörsfakturor och utformning av marknadsföringskampanjer. Du kommer till stor del att arbeta självgående men kommer även att stötta säljarna i arbetsuppgifter av administrativ karaktär. Som ekonomistudent hos oss kommer du fylla en viktig funktion för verksamheten och arbetsuppgifterna är varierande.

Vidare kommer du bland annat att:
  • Hantera kundfordringar
  • Utforma och beakta våra kunders marknadsföringskampanjer
  • Besvara inkommande mejl från kunder och leverantörer
Vem söker vi?
Vi söker dig som studerar på högskola/universitet och vill ha ett relevant extrajobb om cirka 6–15 timmar i veckan. För att lyckas i rollen är det betydelsefullt att du är noggrann, serviceinriktad, prestigelös, engagerad och strukturerad. Du bör ha ett genuint intresse av ekonomi och marknadsföring samt en vilja att jobba med både dagens och framtidens marknadsföring.

För att lyckas i rollen ser vi det som krav att du:
  • Har grundläggande kunskaper i Excel och Officepaketet.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska - talar och skriver obehindrat
  • Tidigare erfarenhet inom ekonomi eller marknadsföring är meriterande dock inget krav
Övrig information
Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Vilkor
Anställningsform: Behov/tim
Arbetstid: Deltid
Lönevillkor: Fast
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://monsefi.com/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag i centrala Stockholm. Vi har expanderat stadigt sedan starten för sju år sedan och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer. Monsefi Marketing har som syfte att erbjuda små och medelstora bolag en helhetslösning gällande digital marknadsföring. Vårt arbete hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat. Läs gärna mer på www.monsefi.com