Account Manager

Account Manager

Är du en relationsskapande säljare med erfarenhet av uppsökande försäljning? Lockas du av att arbeta i ett växande bolag där alla gläds åt varandras framgång och där kundfokus står högt upp på agendan? Då kan du vara Monsefi Marketings nästa Account Manager!

Om rollen
Som Account Manager ingår du i ett drivet säljteam som arbetar med försäljning av marknadsföring i digitala kanaler, och du ansvarar för både en befintlig kundportfölj samt nykundsbearbetning. Du kommer ha fullt ägandeskap för hela säljcykeln. Målsättningen är att bygga en kundbas som ska rådas, uppdateras och vårdas på lång sikt. Du arbetar efter gemensamt uppsatta mål där du säkerställer en målinriktad progression samt ansvar för din egen pipeline och kundstock.

Vem söker vi?
För att lyckas som Account manager hos oss är du målfokuserad, kommunikativ och självgående. Vidare har du ett affärsmässigt tänk där du med trygghet anpassar ditt arbetssätt till kund för att skapa långsiktiga relationer. Du trivs i en fartfylld miljö och är van att arbeta självständigt med stort eget ansvar. Du bidrar till vår goda stämning inom företaget, och tror, precis som vi, att vi blir bättre tillsammans.

Vi ser även att du:
  • Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
  • Har erfarenhet av nykundsbearbetning
  • Dokumenterad vana av försäljning inom B2B
Vad kan vi erbjuda dig?
  • Arbetstid mån-tor 08-17, fre 08-16
  • Grundlön 25.000kr/månad samt en förmånlig provisionsmodell
  • Frukostbuffé varje dag
  • Möjligheten att jobba på ett Gasell-bolag med höga ambitioner framåt
Är det här nästa utmaning för dig? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Anställningsform: Heltid, 100%

Placering: Ljusa lokaler på Kungsgatan 37 i Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://monsefi.com/
Sista ansökningsdag 4 sept 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monsefi Marketing är ett modernt marknadsföringsbolag i centrala Stockholm. Vi har expanderat stadigt sedan starten för sju år sedan och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer. Monsefi Marketing har som syfte att erbjuda små och medelstora bolag en helhetslösning gällande digital marknadsföring. Vårt arbete hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sin marknadsposition med mätbara resultat. Läs gärna mer på www.monsefi.com