Account Manager sökes till Monsefi Marketing AB

Account Manager sökes till Monsefi Marketing AB

Tjänsten som Account manager innefattar en uppsökande försäljning av marknadsföring på Google och Facebook. Försäljning avser både till nya och befintliga kunder och sker främst via telefon men även fysiska möten. Målsättningen är att bygga en kundbas som ska rådges, uppdateras och vårdas på lång sikt. Tjänstens plats är mitt i city, i ett ljust och fräscht kontor på Kungsgatan 37. Atmosfären är positiv, framgångsinriktad och utvecklande.

Vi söker dig som prioriterar karriären högt och vill nå en stor framgång i arbetslivet. Vi kommer ge dig goda utvecklingsmöjligheter och målet med anställningen är att utveckla dig till en nyckelperson i företaget. För att lyckas som Account manager hos oss ska du vara ambitiös, resultatinriktad, disciplinerad, tåla ett högt tempo och vara envis. Du ska vara ansvarstagande och ständigt ha viljan att utvecklas som säljare. Arbetets kärna ligger i din förmåga att kunna kommunicera med kund, därmed är det viktigt att du behärskar svenska språket väl. Vi baserar vårt val på din personlighet.

För denna rekrytering kommer vi att värdesätta tidigare säljerfarenhet högt!

Övrigt
  • Arbetstid mån-tor 08-17, fre 08-16
  • Garantilön 25.000kr/månad
  • Förmånlig provisionsmodell
  • Frukostbuffé varje dag
Välkommen med din ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://monsefi.com/
Sista ansökningsdag 29 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monsefi Marketing är ett marknadsföringsbolag som hjälper företag att synas i rätt medier och annonseringskanaler. Vi hjälper drygt 3000 kunder att synas i större mediekanaler som Facebook, Google & Linkedin etc. Vi riktar oss främst till små- och medelstora företag som har en årlig annonseringsbudget på mellan 5.000 - 50.000 kronor. Monsefi Marketing expanderar stadigt sedan starten och blev under 2017 utnämnt till ett av Sveriges gasellföretag av dagens industri och årets superföretag av Veckans Affärer. Vi ser positivt på framtiden och ser fram emot att rekrytera fler personer!