Distriktschef till Momentum

Distriktschef till Momentum

Är du en resultatinriktad person, som har lätt att knyta kontakter och trivs med att coacha och inspirera andra? Är du driven, initiativrik och triggas av att se andra utvecklas? Vill du utöver det arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Momentum söker distriktschef i Stockholm, kanske är det just dig vi letar efter?

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Momentum söker distriktschef i Stockholm. Du kommer att ansvara för distriktets försäljning, omkostnader och även budgetera dessa. Som distriktschef har du personalansvar för medarbetarna som består av nio personer. De arbetar med kundservice, lager, butik och som utesäljare. Ditt ansvar är att coacha och utveckla personalen i ditt distrikt.

Du har ett naturligt intresse för affärs- och personalutveckling samt att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Vi söker dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka kundernas produktivitet och maskintillgänglighet.

I rollen som distriktschef har du en central roll där ditt fokus är att arbetsleda och driva arbetet och medarbetarna framåt utifrån tidsplan och budgetmål. Du kommer till en stabil verksamhet som präglas av korta beslutsvägar, en prestigelös kultur och lojala medarbetare.

Personprofil

För att du ska passa i rollen som distriktschef behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och en naturlig ledare. Du innehar en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående och flexibel i ditt arbetssätt. Du är van vid att leda och inspirera personer i din närhet och har förmågan att få människor att utvecklas samtidigt som ni når era uppsatta mål tillsammans.

Vi tror att du som söker tjänsten är handlingskraftig och trivs med ett högt arbetstempo. Du är en entreprenör med egen drivkraft och trivs med att ligga nära affären. Du vill få möjligheten att komma till en roll där du får vara prestigelös och flexibel. Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet, utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom teknikområdet. Du vill komma till en ledande roll där du både får ligga nära affären och utveckla ditt eget distrikt tillsammans med personalen.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Bandhagen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om momentum

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.