KAM- Säljare till Moelven Wood AB

KAM- Säljare till Moelven Wood AB

Vi söker dig som älskar att kommunicera, bygga långsiktiga relationer, brinner för träprodukter och inte minst göra affärer.

Rollen hos oss omfattar såväl vidareutveckling av våra befintliga affärer samt att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen med eget resultat och budgetansvar och arbetar med att utveckla våra kundrelationer både på kort och lång sikt. Kunderna finns främst idag inom bygghandeln. Produkterna som du kommer att sälja är alla träbaserade produkter som finns inom Moelven Woods produktportfölj, som skivmaterial, massiva trägolv, lister, panel, trallvirke, byggträ mm.

Kvalifikationer
Din bakgrund är inom uppsökande försäljning och vi ser gärna att du har någon form av branscherfarenhet. Med branscherfarenhet tänker vi att du arbetar eller har arbetat med produkter i trä någon form, kanske från bygghandeln. Erfarenhet av försäljning, kundservice och vana av att arbeta mot uppsatta mål och att generera resultat är meriterande men inte ett krav.

Som person är du en lyhörd, kommunikativ och kvalitetsmedveten lagspelare. Med din goda förmåga att skapa goda relationer och genom ditt sinne för service skapar du värde för våra kunder. Du motiveras av att göra lönsamma affärer och trivs i en resultatdriven och målinriktad miljö med försäljning och kundkontakter. Du har en god koordineringsförmåga med en känsla för struktur och systematik och du har lätt för grundläggande matematik och siffror. Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du styr mycket av din vardag själv.

Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Ett självständigt och flexibelt arbete i en intressant bransch med stor efterfrågan på våra produkter. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, och för rätt person väntar en spännande och utvecklande roll hos oss i ett engagerat och glatt team.

Fast lön efter överenskommelse. Vi erbjuder anpassad utbildning för tjänsten.

Vi är flexibla vad gäller placeringsort men ser med fördel att du är bosatt i Stockholmsområdet alternativt Mälardalen. Resor och övernattningar är vanligt förekommande i tjänsten. B-körkort är därför ett krav.
Mer info
Kontaktperson Försäljningschef Fredrik Adolfsson
Telefon 010-122 50 15
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.