Projektsäljare till Moelven Modus, Stockholm

Projektsäljare till Moelven Modus, Stockholm

Moelven Modus expanderar och söker nu en

Projektsäljare

till Stockholm

Vi utvecklar, säljer, producerar och monterar hållbara, effektiva och sist men inte minst snygga rumslösningar för kommersiella byggnader. Genom att vi har kontroll på hela kedjan från försäljning till färdigt kontor så kan vi säkerställa hög kvalitet och hög kundnöjdhet. Nu växer vi i Stockholm, och söker därför en driven projektsäljare med intresse för kontor och arbetsplatser till vårt team. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler i Sickla.

Vad är det som gör försäljning så speciellt & utvecklande för dig?
"Om du likt oss känner att långvariga och givande kundrelationer är basen för hur du vill arbeta, då tror jag att du kommer hitta din plats hos oss. Inom säljteamet arbetar vi både individuellt men har även täta samarbeten där vi planerar och lär av varandra på ett naturligt sätt. I min roll som försäljningschef arbetar jag även aktivt med kunder och projekt vilket ger mig en bra bild av vad du som projektsäljare behöver i det dagliga arbetet."

- Lars Nyberg, Försäljningschef

Vi erbjuder

Moelven Modus lever enligt mottot att det ska vara roligt på jobbet! Vi fokuserar på medarbetaren och värdesätter arbetsglädje, motivation och trivsel. Vi har ett stort fokus på kompetensutveckling. Vi brinner för våra anställdas hälsa och ger dem därför möjlighet att träna sig till mer semester, något som hyllas av våra medarbetare.

Om tjänsten

Arbetet som Projektsäljare är flexibelt med en stor portion av kreativitet och frihet under ansvar. Du kommer att bearbeta bl.a. arkitekter, fastighetsägare och entreprenörer. Du har en rådgivande roll där du erbjuder kunden den mest optimala lösningen med allt ifrån tekniska lösningar, montage, logistik etc. Du bygger förtroende hos dina kunder som kan lita på att du och ditt projektteam kommer att leverera rumslösningar och kontor i bästa möjliga kvalitet på utsatt tid.

Hur arbetet skall utföras löser du med en genomtänkt planering, en god ritningsförståelse, ett löpande kvalitetstänk och troligtvis en del utmanande problemlösning på vägen. Tillsammans med övriga medarbetare driver ni projektet framåt och du trivs därför i att arbeta i team, där du som säljare har det övergripande ekonomiska ansvaret för varje sålt projekt. Du arbetar för ständiga förbättringar och ser möjligheter snarare än hinder.

Din profil
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från projektförsäljning B2B i liknande roll eller bransch
  • Du är ansvarstagande med stark egen drivkraft och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga relationer med dina kunder
  • Du är resultatinriktad med ett stort affärssinne och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalité alltid måste vara i fokus
  • Du är strukturerad, noggrann och förtroendeingivande i din roll
  • Du är en van IT-användare
  • Vi lägger även stor vikt vid personlighet där man både är en lagspelare och kan jobba självständigt
Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta då Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Se filmen om hur vi jobbar på https://www.youtube.com/watch?v=OVg3AV2PE8Q&list=PLCmfJ-JN9A5aLrISB8Z_5lFrHvb9QF_9h&index=4

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven Modus ingår i Moelvenkoncernen som är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen har 36 bolag i Norge och Sverige. Vi har 3 500 anställda och omsatte 11 miljarder NOK år 2018.

Sökord: