Servicetekniker

Servicetekniker

ENTREPRENÖRSDRIVEN SNICKARE MED ANSVAR FÖR SERVICE

Moleven Modus skapar flexibla rum för kontor. Vårt arbetssätt grundar sig på prefabricerade väggsystem där väggdelarna anländer färdigytbehandlade och klara för montage som våra egna montörer utför. Våra väggar och rum är utvecklade för att våra kunder ska kunna uppleva nyttan av att bygga industriellt med av med avseende på tid, miljö och ekonomi. Genom att vi har kontroll på hela kedjan från försäljning till färdigt kontor så kan vi säkerställa hög kvalitet och hög kundnöjdhet.

I stockholm har vi en serviceavdelning som huvudsakligen jobbar med kontorsprojekt upp till 500 tkr samt ombyggnad av befintliga kontorslokaler. Till detta team söker vi nu entreprenörsdriven snickare som kommer att ansvara för ett eget serviceteam.

Kvalifikationer
Erfarenhet/ Kompetens
Hur arbetet skall utföras - det löser du med en bra planering, en god ritningsförståelse, ett genomgående kvalitetstänk och troligtvis en gnutta utmanande problemlösning på vägen. Slutligen kan det behövas lite finlir för att du skall känna yrkesstolthet när du lämnar den hållbara och moderna rumslösningen i hyresgästens händer.

Vi är medvetna om att vi söker någon som är lite av en mångsysslare och ser troligtvis att du är en hantverkare som har erfarenhet av byggprocesser, samtidigt som du antagligen har erfarenhet, eller ett gediget intresse av säljteknik och kundkommunikation. Hela världen digitaliserar sig, därför har du heller inga problem att arbeta med datorer och ser dem som en del av din vardag.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort för personbil samt att du är en person som vill jobba för ständiga förbättringar och ser möjligheter snarare än hinder.
Mer info
Kontaktperson Produktionschef Ulf Östberg
Telefon 0705771663
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (28 dagar kvar)