Platschef till entreprenadavdelningen

Platschef till entreprenadavdelningen

Vill du vara med och bygga framtidens trähus? Då har du chansen att söka tjänsten som platschef i vår entreprenadorganisation.
Tjänsten är av resande karaktär och placeringsorten varierar utifrån var vi har våra aktuella projekt. Flertalet av våra projekt är i Stockholm. Normal arbetsvecka är måndag-torsdag.

Kvalifikationer
Utbildningsbakgrund är eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller arbetserfarenhet som värderas likvärdigt.

Du bör också ha minst fem års erfarenhet av att äga det yttersta ansvaret för byggproduktion, samt ha god erfarenhet av arbetsledning. Du måste behärska det svenska språket, samt ha god datorvana och främst erfarenhet av MS Office.

Det är en stor fördel om du dessutom har en eftergymnasial byggteknisk utbildning samt utbildning och erfarenhet av arbetsmiljö (såsom Bas-U och BAM), erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten, samt något större affärssystem och tidplaneringsprogram.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef hos oss är du troligen en affärsmässig och tydlig ledare med förmåga och vilja att fatta rätt beslut och förhålla dig till uppsatta tidplaner i ett projekt. Du har en starkt kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra
Mer info
Kontaktperson Gruppledare Entreprenad Tobias Rydberg
Telefon 0101225844
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 34 produktionsbolag fördelat på 42 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 400 anställda och en årsomsättning på 11,7 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle.

Mer information om Moelven.