Fordonselektriker & Montörer till Modul-System

Fordonselektriker & Montörer till Modul-System

Modul-System söker personal till Service Center Stockholm och till Service Center Göteborg

Det sker mycket spännande i bilbranschen och inom transportbilar har utvecklingen aldrig varit snabbare än nu. På Modul-System bygger vi om och utrustar alla typer av transportbilar. Vi utrustar servicefordon, budbilar, pickups men även personbilar åt bland annat servicetekniker och utesäljare.

Vi installerar värmare, blixtljusramper, lastslädar, arbetsbänkar, lättviktsgolv, appar, viktsystem och mycket annat.

Det som är kul är att kunderna gillar våra produkter och de gillar att jobba med oss på Modul-System. Men nu måste vi bli fler. Är du intresserad av att jobba inom ett stabilt företag där varje person är viktig är Modul-System en bra arbetsplats.

Vi är krävande men vi lovar att du kommer få jobba självständigt och med frihet under ansvar.

Just nu söker vi fler fordonselektriker och montörer till både Service Center Stockholm i Kista samt till Service Center Göteborg i Mölndal.
Mer info
Telefon 0705468708
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modul-system.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modul-System har sedan 1970 tillverkat inredning till arbetsfordon. All produktion sker i företagets egen fabrik i Mullsjö strax utanför Jönköping. Modul-System har en mycket stor exportandel och omsätter ca 800 Msek. Försäljning sker delvis via Återförsäljare men i Sverige har Modul-System även två egna verkstäder. En finns i Stockholm/Kista och den andra verkstaden finns i Göteborg/Mölndal. Modul-System har ett mycket brett sortiment av produkter och tjänster och ligger långt fram inom teknikutveckling.