Norsktalande skadereglerare

Norsktalande skadereglerare

Talar du norska och söker extrajobb inför sommaren och under terminerna?

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

Nu söker vi norsktalande sommarpersonal med erfarenhet av service som vid behov kan jobba vardagskvällar och lördagar löpande under året.

Tjänsten

Ditt främsta arbetsredskap är telefonen då vi tar emot skadeanmälningar och besvarar frågor från kunder och partners. Det blir många snabba beslut då vi strävar efter att i möjligaste mån hjälpa kunden vid första kontakt. Du är såklart serviceinriktad, förstår att sätta kunden i centrum och inger förtroende.

Har du ingen erfarenhet av skadereglering? Ingen fara, vi utbildar dig!

Våra öppettider är 9–19 på vardagar och lördagar 10–15. Det innebär att arbete förekommer på varierade arbetstider samt lördagar, enligt schema.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har jobbat med kundservice mot norska kunder eller i butik i Norge och söker vidare utmaningar. Du har en god administrativ förmåga samt arbetar strukturerat och noggrant.

Vi ser gärna att du är ansvarstagande och effektiv, kan hantera intensiva perioder och se till att uppgifter löses i tid. Vidare har du god kommunikativ förmåga och fungerar väl i ett team där samarbete är en förutsättning för att nå våra mål.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är:
  • Utåtriktad och social
  • Ansvarsfull
  • Serviceinriktad och vilja att hjälpa kunden
  • Förtroendeingivande
Intresserad?

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden juni 2021 – augusti 2021 med chans till fortsatt jobb löpande under året, timmar vid behov.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer göras löpande och sista ansökningsdag är 30 april. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Mattias Vestring, Gruppchef Affinity, på telefon 070-961 17 02 eller mail mattias.vestring@modernaforsakringar.se

Facklig representant: Elias Bakk, telefon 070-730 68 54.

För din och vår säkerhet tar vi inte emot ansökningar via mail, vänligen skicka din ansökan genom systemet via knappen "Ansök".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.modernaforsakringar.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi uppmuntrar alla, oavsett kön, ålder, bakgrund, funktionshinder eller ursprung att ansöka till tjänsten. Vi är stolta över att ha en hög arbetsglädje, stark professionalism och möjlighet till karriärutveckling. Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och lönsamhet. Alla tre element är fundament för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se