SNICKARE, MONTÖR, ANLÄGGARE AV BRYGGOR

SNICKARE, MONTÖR, ANLÄGGARE AV BRYGGOR

MODERNA BRYGGOR bygger skärgårdsbryggor runt Sveriges kuster. Bryggorna byggs monteringsfärdiga i vår fabrik i Kristinehamn och kännetecknas av att de har stenkistor av glasfiber. Arbetet går ut på att, tillsammans med oss andra på företaget, montera bryggorna på plats. 85 procent av bryggorna monteras inom Stockholms Skärgård och de övriga i södra och mellersta Sverige. Du bör ha goda snickerikunskaper och helst vara van att köra motorbåt. Omfattningen är till en början en halvtidstjänst men efter ett par år övergår den till 3/4 delstjänst. Vi bygger bryggorna under hela året men under vintern (då isen ligger) bygger vi färre bryggor. Förutom att montera bryggorna är vårt mål att du efter hand även skall fungera som arbetsledare vid våra brygg- och hamnbyggnationer. Körkort är ett krav.
Förutom att montera och bygga våra bryggor kommer vi löpande att utbilda dig i hur en brygga konstrueras och byggs. Du kommer även att utbildas i hur en brygga mäts ut för att kunna anpassas till olika sjöbottenstrukturer.
Mer info
Kontaktperson Lars Engelbert
Telefon 0702-481 775
Email Mejla Lars Engelbert
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modernabryggor.se
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moderna Bryggor AB startades år 2010. Företaget ägs av Lars Engelbert (VD) och Per Isacsson (tekniskt ansvarig) som arbetar aktivt inom företaget. Förutom byggnation av skärgårdsbryggor med stenkistor bygger vi även flytbryggor och s.k. konsolbryggor vilka byggs helt på plats och bultas i berg.