Förstemekaniker med driftansvar till Moderna Bil

Förstemekaniker med driftansvar till Moderna Bil

Din profil

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som mekaniker och som tagit extra ansvar på tidigare arbetsplats. Du har goda fordonstekniska kunskaper och ett lösningsorienterat förhållningssätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en ansvarstagande person med ett helhetsperspektiv för verkstaden. Samtidigt har du ett ekonomiskt tänk där du kan avgöra vilka arbeten som blir ekonomiskt lönsamt att göra på bilen innan försäljning. Har du tidigare erfarenhet av att leda arbetet på en verkstad är det meriterande.

Om företaget

Moderna Bil har anläggningar i Haninge och i Knivsta och har under våra 6 verksamma år sålt över 4 000 bilar. Vi tillhandahåller ett modernt sätt för dig att handla din nästa bil på. Det du kan förvänta dig av oss är ett riktigt bra bemötande, både innan, under och efter affären.

Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi har en professionell inköpsorganisation som jobbar för att ta fram de bästa bilarna.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult June Pärnänen, 08-409 144 48. Ansökningar hänvisas till den länk som delges i annonsen. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! #MP#
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en erfaren mekaniker till rollen som förstemekaniker hos Moderna Bil. Har du minst 5 års erfarenhet som mekaniker och är redo att ta nästa steg till att driva och utveckla en verkstad? Då kan du vara den vi söker!

I denna roll har du huvudansvaret för arbetet på verkstaden. Det innebär bland annat att du planerar den dagliga driften, sköter inköp av verkstadsutrustning och testar bilar där du avgör vilka arbeten som ska göras inför försäljning. Vi utför de flesta arbetena i vår verkstad och skickar vidare tyngre arbeten till extern verkstad.

Inledningsvis kommer du att driva verkstaden självständigt och arbeta med de bilar som ska säljas av Moderna Bil. Planen är dock att i framtiden utöka verksamheten till att även ta in externa fordon för service och reparation och då kommer du få kollegor som du arbetsleder.