Distriktsansvarig säljare

Distriktsansvarig säljare

Vi söker dig med starkt driv som vill bli säljare hos Sveriges ledande företag i branschen. Du blir vår representant på din lokala marknad.
Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren AB har du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Du arbetar med kompletta fönsterbyten utefter varje kunds behov. Som säljare hos oss jobbar du i ett distrikt med ensamrätt i ett geografiskt område, det är du som bearbetar inkommande förfrågningar/leads och det är även du som gör den lokala marknadsbearbetningen för att attrahera nya kunder. Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönstermästaren.

Dina kunder är villaägare. Du möter kunder som tagit kontakt med oss och har ett uttalat behov. Din roll som säljare innebär att du är Fönstermästaren kring våra produkter och lösningar, du är rådgivande samt jobbar mot våra tydliga gemensamma mål. För att nå dessa mål har du full support från hela vår organisation.

Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren ger vi dig de bästa förutsättningar genom att erbjuda dig ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm.

Omfattning: Heltid. Körkort är ett krav.
Områden vi expanderar i: Älvsjö distriktet

Utöver det erbjuder vi dig:
  • Grundlön och provision utan tak.
  • Vi tillgodoser ser dig självklart med alla säljverktyg du behöver samt mobil, dator m.m.
  • Möjlighet till tjänstebil.
  • Egen målbudget och därmed eget ansvar under frihet som vi brukar kalla det.
  • Du planerar dina veckor själv och arbetar tider som passar dig och kunderna bäst.
Sista ansökningsdag: 31 januari 2019. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För mer information: https://mockfjards.se/karriar/saljare

Kvalifikationer:
Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönstermästaren behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen